Περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο Γιάννης Χριστόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα στην Κομοτηνή, όπου ο Πανθρακικός έβαλε τέλος στο σερί των θετικών αποτελεσμάτων του Πλατανιά.
 
Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου (απομαγνητοφώνηση Λευτέρης Αντωνακάκης):
 
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, πριν ακόμα ξεκινήσει, γιατί ξέραμε πόσο πολύ το θέλει ο αντίπαλος. Νομίζω ότι μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, είχαμε πίστη στη νίκη και το αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς μείναμε πίσω στο σκορ με ένα σουτ έξω από την περιοχή και για δέκα λεπτά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό ήταν το κακό σημείο για εμάς στο ματς. Επιτρέψαμε στον αντίπαλο για περίπου 10-15 λεπτά να δημιουργήσει κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε, να ξανακάνουμε το παιχνίδι μας και να ξαναβγούμε μπροστά και να παίξουμε ποδόσφαιρο.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το σύστημά μας και τη στρατηγική μας, πιέσαμε τον αντίπαλο σε όλο το γήπεδο, παίξαμε καλό, συνδυαστικό παιχνίδι, τουλάχιστον μέχρι και έξω από την περιοχή του αντιπάλου, αλλά δυστυχώς η πρώτη κόκκινη κάρτα, νομίζω γύρω στο 58’ ή 60’ ή 59’, μας άλλαξε τα σχέδια.
 
Ήταν δύσκολο το γήπεδο για εμάς, ήταν πολύ βαρύ και να παίζεις και με δέκα ποδοσφαιριστές, αλλά προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι και να κυνηγήσουμε το γκολ, δημιουργήσαμε καταστάσεις, αλλάξαμε και παίκτες αλλά κάναμε και εσωτερικές αλλαγές μέσα στην ομάδα και νομίζω ακόμα και με εννιά παίκτες στα τελευταία δέκα λεπτά συν τις καθυστερήσεις η ομάδα κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις και αν θυμάμαι καλά και από μία στημένη φάση να δημιουργήσει και τελική.
 
Πιστεύαμε στη νίκη, θέλαμε πολύ το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς όπως είπα και πριν ο Θεός του ποδοσφαίρου δεν ήταν με τον Πλατανιά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και να ευχηθώ καλή αρχή στον αντίπαλο προπονητή και στην ομάδα του Πανθρακικού καλή συνέχεια.
 
Εμένα η εμφάνιση των ποδοσφαιριστών μου, η προσαρμογή σε διαφορετικά σχήματα, η προσαρμογή σε διαφορετικές θέσεις, η πίστη για το αποτέλεσμα, η καρδιά, με κάνουν περήφανο. Τέτοιες εμφανίσεις τόσο εμένα κι όλους στην ομάδα το μόνο που μπορούν να μας δώσουν είναι να μας κάνουν να νιώθουμε δυνατοί και να πατάμε πιο δυνατά στα πόδια μας».
 
 
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook