Δελτίο Τύπου έστειλε ο Δήμος Χανίων πριν λίγη ώρα στα ΜΜΕ που αναφέρει το σχεδιασμό του για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και ουσιαστικά απαντάει έμμεσα σε ένα σχόλιο που γράφτηκε νωρίτερα με την απορία των αναγνωστών μας γιατί ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για φέτος (δείτε εδώ).
Έτσι, όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου «Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-ΚΑΜ θα παρουσιάσει όλο το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014, στις 12.00, σε συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Α.Μ. 

Την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014, στις 19:00, θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς. 

Όσον αφορά τον στολισμό της πόλης, αυτός έχει ήδη ξεκινήσει από το Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Χανίων και βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου. Ενδεικτικά παραθέτουμε σημεία του Δήμου μας, τα οποία έχουν στολιστεί μέχρι σήμερα: 

Οδοί: Κριάρη, Κόρακα, Σφακίων, Γογονή, Δασκαλογιάννη, Χιωτάκη, Μπονιαλή, Κτιστάκη, Μιχελιδάκη, Βολουδάκηδων, Νεάρχου, Αποκορώνου, Χρ. Επισκόπου, Κυδωνίας, Ανδ. Παπανδρέου
Πλατείες: Κοτσάμπαση, Κολοκοτρώνη, Σπλάντζιας, Μητρόπολης, Θερίσου, Περιβολίων, Μουρνιών, Σούδας, Χρυσοπηγής
Επίσης έχει ολοκληρωθεί ο στολισμός στην Αγία Μαρίνα, το Σταλό, τον Γαλατά και το Δαράτσο καθώς και ο στολισμός της Παλαιάς Εθνικής Οδού από Κλαδισό έως Αγία Μαρίνα».

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook