Έχετε βρεθεί ποτέ σε χώρο που δε γνωρίζατε κανέναν,νιώθοντας αμηχανία, με το μόνο πράγμα που σας ενδιέφερε τη στιγμή εκείνη να ήταν το τι άτομα ήταν όλοι αυτοί γύρω σας;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι μπορεί να σκέφτεται, με τι ασχολείται και τι μουσική ακούει ο τύπος που κάθετε απέναντί σας στο μπαρ;

Έχετε νιώσει ποτέ την ανάγκη να ανακοινώσετε σε μία ομάδα αγνώστων ότι ψάχνετε για προγραμματιστή Facebook εφαρμογών;

Το Sonar, δημιουργία της Sonar Media Inc., είναι εδώ για να σας λύσει αυτές τις απορίες. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είστε χρήστης του Foursquare, του Facebook και προαιρετικά του Twitter.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία εφαρμογή για το iPhone (συμβατή και με iPad και iPod), η οποία χρησιμοποιεί τα δεδομένα  του Foursquare, του Facebook και του Twitter, προκειμένου να βρει τι σας συνδέει με τα άτομα που βρίσκονται στον ίδιο χώρο με εσάς.

Για παράδειγμα, φανταστείτε ότι παίρνετε μέρος σε ένα συνέδριο. Ανοίγετε το Sonar και αυτό θα εντοπίσει χρήστες που βρίσκονται στην ίδια εκδήλωση και συγχρόνως έχουν κάτι που τους ενώνει με εσάς. Αυτό το κάτι μπορεί να είναι κοινές επαφές, ίδιο επάγγελμα και παρόμοια ενδιαφέροντα.

Ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερα χρήσιμη εφαρμογή, δε νομίζετε; Κατεβάστε το Sonar δωρεάν από το Ελληνικό App Store.


gugoo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook