Tην παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Πάρι Κουκουλόπουλου ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τα περί φωτογραφιών από συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τη Γιάννα Αγγελοπούλου και τη Μαριάννα Λάτση στο Κολωνάκι.

Ένα 24ωρο μετά τη διάψευση της κυρίας Λάτση (ακολούθησε αυτή του ΣΥΡΙΖΑ και της κυρίας Αγγελοπούλου) και τις διευκρινίσεις του αναπληρωτή υπουργού, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής κάλεσε τον κ. Σαμαρά να ζητήσει την παραίτηση του κ. Κουκουλόπουλου κάνοντας λόγο για «ακραία ψέματα και χυδαίες συκοφαντίες κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Και τόνισε ο κ. Κοντονής ότι «ο κ. Κουκουλόπουλος είχε το θράσος να επικαλεστεί συνάντηση που είχε δήθεν ο πρόεδρος με οικονομικούς παράγοντες και μάλιστα είπε ότι θα φέρει φωτογραφίες. Είναι ακόμα υπουργός ο κ. Κουκουλόπουλος, ο οποίος αποδεικνύεται ένας ταπεινός συκοφάντης και γελοιοποιείται στο πανελλήνιο».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε:

«Ζητάμε υπεύθυνη τοποθέτηση από την κυβέρνηση. Δεν είναι πρόβλημα του κ. Κουκουλόπουλου, αλλά είναι της κυβέρνησης και πρέπει να απαντήσει για αυτή την άθλια συκοφαντική και προσβλητική επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Όταν προσβάλλεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσβάλλεται ο ΣΥΡΙΖΑ».

Σημειώνεται ότι ο κ. Κουκουλόπουλος μίλησε για φωτογραφίες την Κυριακή, κατά την συζήτηση του Προϋπολογισμού, αλλά δεν έχει εμφανίσει… πειστήρια.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook