Ένα νέο ξεκίνημα θέλουν να κάνουν πλέον στην ομάδα της Χερσονήσου μετά την πτώση στο Περιφερειακό πρωτάθλημα και το πρώτο θετικό μήνυμα εν όψει της ανασυγκρότησης της ομάδας σε διοικητικό επίπεδο ήρθε από την διαδικασία της γενικής συνέλευσης που έγινε την Κυριακή. 
Μετά το τέλος της συνέλευσης στην οποία έδωσε το παρόν και ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης αποφασίστηκε να συγκροτηθεί ένα νέο 15,μελες συμβούλιο το οποίο θα πλαισιωθεί στη συνέχεια με άλλα πέντε άτομα για να γίνει 20μελες και θα τρέξει όλα τα ζητήματα που αφορούν την οργάνωση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 
Τα 15 άτομα που απαρτίζουν τη μελλοντική διοίκηση είναι τα εξής: Γιώργος Μιχελεκάκης, Δημήτρης Παρλαμάς του Ιωάννη, Δημήτρης Παρλαμάς του Κωνσταντίνου, Κώστας Μιχελεκάκης, Γιάννης Λαρεντζάκης, Γιάννης Κορδώνης, Μανώλης Λασιθιωτάκης, Βαγγέλης Παπαδάκης, Κώστας Μουντράκης, Γιώργος Κυπριωτάκης, Αντώνης Κρεμίλης, Νίκος Ανδρικάκης, Κώστας Θεοδωράκης, Γιώργος Βασιλάκης, Θανάσης Μαστοράκης. Σε ό,τι έχει να κάνει με τη θέση του προέδρου, ίσως καθυστερήσει να βρει κάτοχο!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook