Ερωτήματα που έχουν ως κέντρο και μοχλό τον Άνθρωπο καθώς επίσης και την κοινωνία και το περιβάλλον στα οποία ζει, θα απασχολήσουν την εβδομαδιαία εκπομπή «ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ» του δημοσιογράφου Ηρακλή Γαλανάκη, που θα μεταδοθεί σήμερα 5-6 το απόγευμα, από τις συχνότητες της ΕΡΑ Ηρακλείου, (FM 97.5 και 105.6, www.ertopen.gr κλικ στην ΕΡΑ Ηρακλείου και eraheraklion.blogspot.gr Τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2810 315400):

«Γιατί είναι καταστροφική για την αγροτική, την κτηνοτροφική παραγωγή, τον τουρισμό και την υγεία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής η κατασκευή πολιτικού αεροδρομίου στο Καστέλι;» «Γιατί και πως «Τα Όμορφα χωριά της Κρήτης» προσθέτουν υπεραξία σε πολλούς τομείς της οικονομίας, αναβαθμίζουν την αισθητική μας και κάνουν πιο ελκυστική την εικόνα μας στην ελληνική και διεθνή ανταγωνιστική αγορά»; Γιατί και πως η «Παγκρήτια Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων προσπαθεί να αναδείξει τον Πολιτισμό ως κεντρικό εργαλείο για την παιδεία, την κοινωνική αλληλεγγύη και την τοπική ανάπτυξη»;

Απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά έχουν προσκληθεί να μας δώσουν: Ο κ. Γιάννης Στεφανάκης Δρ Μηχανολόγος-Μηχανικός, Οικονομολόγος. Ερευνητής στο πολυτεχνείο της Στουτγάρδης.

Ο κ. Χάρης Ροδιτάκης, πρώην δήμαρχος Επισκοπής, πρωτεργάτης της δημιουργίας «Συνδέσμου Όμορφων χωριών της Κρήτης». Ο κ. Τίτος Κοκολάκης, πρόεδρος της « Παγκρήτιας Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook