H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία TIGER HELLAS A.E., σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί ανάκληση των κάτωθι προϊόντων:

α) Κηροπήγια με κωδικούς 1002960 και 1002961.
Τα κηροπήγια διατίθενται σε δύο μεγέθη, και έχουν σχήμα μήλου που του λείπει ένα κομμάτι και κοσμείται με τρύπες σε σχήμα αστεριού που αφήνουν το φως των κεριών να λάμψει. Ο λόγος για την ανάκληση είναι ότι ένας καταναλωτής ενημέρωσε ότι τα κηροπήγια θα μπορούσαν να είναι εύφλεκτα. Στην Ελλάδα έχουν διατεθεί στην αγορά 272 τεμάχια.

β) Σετ φοντύ σοκολάτας με κωδικό 1600769, παρτίδα 74029.
Ο λόγος για την ανάκληση είναι ότι το πιρούνι στη συγκεκριμένη παρτίδα του σετ, απελευθερώνει περισσότερο χρώμιο από την επιτρεπόμενη τιμή. Στην Ελλάδα έχουν διατεθεί στην αγορά 839 τεμάχια.

Η εταιρία TIGER σταμάτησε οικειοθελώς την πώληση των συγκεκριμένων προϊόντων και πραγματοποιεί ανάκληση αυτών από τις 11 Δεκεμβρίου 2014. Οι καταναλωτές, που αγόρασαν τα συγκεκριμένα προϊόντα, μπορούν είτε να πάρουν τα χρήματα τους πίσω είτε να κάνουν επιστροφή για να τα ανταλλάξουν με ένα διαφορετικό προϊόν, χωρίς την ανάγκη της απόδειξης.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) στη διεύθυνση: [email protected].

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook