Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Αγίου Νικολάου για την αποκομιδή των απορριμμάτων:

• Ενημερώνουμε τους δημότες και τους επαγγελματίες ότι την Πέμπτη & την Κυριακή δεν γίνεται αποκομιδή απορριμμάτων από την Υπηρεσία του Δήμου. Τις μέρες αυτές όταν οι κάδοι είναι κορεσμένοι, δεν πρέπει να τοποθετούνται σάκοι απορριμμάτων έξω από αυτούς. Οι σάκοι απορριμμάτων πρέπει να τοποθετούνται στους κάδους την Παρασκευή & την Δευτέρα το πρωί λίγο πριν την έλευση του απορριμματοφόρου οχήματος.

• Είναι επίσης πολύ σημαντικό τις υπόλοιπες ημέρες, όταν οι κάδοι είναι γεμάτοι, να μην τοποθετούνται σάκοι απορριμμάτων εξωτερικά των κάδων αλλά να τους διατηρούμε σε χώρο της οικίας μας.

• Ο ΧΥΤΑ λειτουργεί καθημερινά από : 8:00 π.μ. μέχρι 14:30 μ.μ. εκτός Πέμπτης και Κυριακής. Οι ιδιώτες που εκτελούν δρομολόγια και μεταφέρουν απορρίμματα προς το ΧΥΤΑ πρέπει να φροντίσουν να τα μεταφέρουν μόνο εντός του συγκεκριμένου ωραρίου.

• Τέλος ενημερώνουμε ότι απαγορεύεται η τοποθέτηση ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών συσκευών έξω από τους συνήθεις κάδους. Τις συσκευές αυτές πρέπει οι κάτοχοι τους να τις μεταφέρουν στο χώρο του ΧΥΤΑ στο ειδικά για το σκοπό αυτό τοποθετημένο Κοντέηνερ (Container) με σκοπό την Ανακύκλωση τους. Η μεταφορά των εν λόγω συσκευών θα γίνεται επίσης καθημερινά από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 14:30 μ.μ. εκτός Πέμπτης και Κυριακής.

Υπηρεσία Καθαριότητας
Δήμου Αγίου Νικολάου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook