«Μια γυναίκα όλα τα μπορεί». Αυτή τη φράση την έχουμε ακούσει σε στίχους διάφορων τραγουδιών, τώρα όμως επιβεβαιώνεται και από ένα περιστατικό που συνέβη… εν πτήσει της εταιρείας Magnicharters.

Νεαρή τραγουδίστρια έπεισε έναν μεξικανό πιλότο, που πραγματοποιούσε την πτήση από την μεξικανική πόλη Cancun προς την πρωτεύουσα της χώρας, να καθίσει στη θέση του στο κόκπιτ και στη συνέχεια ανέβασε σχετικές – σέξι – φωτογραφίες στα social media.

Η 23χρονη τραγουδίστρια Esmeralda Ugalde που βρέθηκε στην καμπίνα του πιλότου μαζί με τη19χρονη ηθοποιό Samadhi Zendejas, καμάρωνε μπροστά από το κόπκιτ, το ίδιο και η φίλη της. Στον πιλότο όμως μάλλον του βγήκε… «ξινό», αφού τελικά απολύθηκε.

Οι φωτογραφίες διαδόθηκαν σε όλο το διαδίκτυο και ήταν αναμενόμενο να φθάσουν και στους υπολογιστές των υπευθύνων της αεροπορικής εταιρείας, οι οποίοι αποφάσισαν αμέσως την απόλυση του πιλότου (το όνομά του δεν δόθηκε στη δημοσιότητα).

Η Zendejas προσπάθησε να υπερασπιστεί τον πιλότο αναφέροντας πως οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν όσο το αεροπλάνο ήταν ακόμη στον αεροδιάδρομο πριν απογειωθεί, αλλά ο ίδιος ο πιλότος ομολόγησε ότι το περιστατικό έγινε εν πτήσει.

«Ακόμη και να είναι στον αυτόματο η πτήση, ένα τέτοιο περιστατικό θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια όλων των επιβατών και δεν μπορούμε να το ανεχτούμε. Οι επιβάτες δεν μπορούν να εισέρχονται στην καμπίνα των πιλότων» δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας Jorge Badia.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook