Παρά το γεγονός ότι τα πράγματα απλοποιήθηκαν από νωρίς με την αποβολή του Ταΐρη ο Τζίλβαν Γκόμες χαρακτήρισε πολύ καλή σε γενικές γραμμές την εμφάνιση του Πλατανιά.
Ο Βραζιλιάνος στην καλύτερή του εμφάνιση με τους \”ερυθρόλευκους\” ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη επί της Νίκης Βόλου με δύο γκολ, κερδίζοντας το βραβείο \”ΕΛΕΠΑΠ-MVP\”.

\"\"

Η απονομή έγινε μετά το τέλος του ματς από τη μικρή Ελευθερία, που παρέλαβε μία φανέλα του Πλατανιά και απέσπασε και ένα ζεστό φιλί από τον άσο της Χανιώτικης ομάδας.

\"\"

Μετά τη βράβευσή του ο Τζίλβαν έκανε δηλώσεις, αναλυτικά όσα είπε:

\"\"

«Πιστεύω ότι η ομάδα αρχίζει να δείχνει τις δυνατότητές της για να εκπληρώσει τους στόχους της. Μετά το πέναλτι είχαμε πλεονέκτημα παίζοντας με παίκτη παραπάνω αλλά σε γενικές γραμμές είχαμε πολύ καλή εμφάνιση».
Για το αν βοηθάει ψυχολογικά αυτή η νίκη

«Το χρειαζόμασταν αυτό, γιατί πέρασαν αρκετά παιχνίδια όπου δεν σκοράραμε και ήταν μία νίκη που μας δίνει δύναμη, την οποία χρειαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι, που είναι δύσκολο».
Για τη δική του εμφάνιση

«Ήδη σε αρκετά παιχνίδια είχα πολύ καλή εμφάνιση, αλλά τα γκολ είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά, αλλά δεν μένω σε αυτά. Πρέπει να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε σε αυτή τη γραμμή και να εργαζόμαστε σκληρά γιατί έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο αγώνα»
Για το αν είχαν άγχος πριν το ματς

«Σήμερα μπήκαμε στο γήπεδο και μοναδικό σκοπό να κερδίσουμε, γιατί δεν γινόταν αλλιώς αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό στο πρωτάθλημα. Έπρεπε να προσπαθήσουμε από την αρχή και να πάρουμε τη νίκη».
Για το ματς που ακολουθεί με Παναιτωλικό

«Πρέπει να ξεκουραστούμε τώρα. Ξέρουμε ότι είναι ένας δύσκολος αγώνας εκτός έδρας. Είμαστε σε καλή κατάσταση όμως για να πάμε εκεί και να κερδίσουμε».
Για το αν υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα ματς και τα πολλά ταξίδια: 

«Έχουμε αρκετούς παίκτες και είμαστε ξεκούραστοι. Είμαστε σε καλή κατάσταση από πλευράς κούρασης».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook