Η 28χρονη γυμνάστρια καθόταν στις πίσω θέσεις του αυτοκινήτου το οποίο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα λαμαρίνων μετά τη σύγκρουση, ενώ οδηγός ήταν ο γιος γνωστού διεθνούς διαιτητή μπάσκετ. Μαζί τους στο αυτοκίνητο ήταν μία ακόμη 28χρονη, στη θέση του συνοδηγού, η οποία τραυματίστηκε από τη σύγκρουση.

Η άτυχη Ιωάννα, κόρη του παλαίμαχου διαιτητή ποδοσφαίρου Κοσμά Γιαννακόπουλου, επέβαινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Βασίλης Πιτσίλκας, γιος του παλαίμαχου διαιτητή μπάσκετ Νίκου Πιτσίλκα. Μαζί τους ήταν και η 30χρονη Αλεξία Φεγγίτη.

Η σύγκρουση το απόγευμα της Παρασκευής, στο 61ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, ήταν σφοδρή. Ο Βασίλης Πιτσίλκας και η Αλεξία Φεγγίτη τραυματίστηκαν σοβαρά. Αλλά πιο σοβαρά απ’ όλους τραυματίστηκε η Ιωάννα Γιαννακοπούλου. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο της καραμπόλας κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν από την άμορφη μάζα στην οποία είχε μετατραπεί το αυτοκίνητο.

Όμως, δυστυχώς δεν άντεξε. Την έβγαλαν από το αυτοκίνητο χωρίς να έχει τις αισθήσεις της. Τις ανέκτησε λίγο αργότερα, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο ασθενοφόρο, κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το eleftheria.gr και το lamiarerpot.gr, η 28χρονη κοπέλα κατέβαινε από τη Λάρισα στην Αθήνα για να στηρίξει την αδερφή της, τη δημοσιογράφο της εκπομπής «Join us» Θάλεια Γιαννακοπούλου, και να παραβρεθεί σε bazaar που γίνεται στην Ομόνοια για την Κιβωτό του Κόσμου. Η Θάλεια Γιαννακοπούλου ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο – διακρίθηκε μάλιστα στο διαγωνισμό ομορφιάς Playmate το 2007, αλλά αργότερα στράφηκε στη δημοσιογραφία.

Ο 29χρονος Βασίλης Πιτσίλκας τραυματίστηκε σοβαρά στον θώρακα και έχει αιμάτωμα στους πνεύμονες. Μεταφέρθηκε αρχικά στον Ερυθρό Σταυρό, όπου χειρουργήθηκε, και στη συνέχεια στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου παραμένει σε σοβαρή κατάσταση.

Η Ιωάννα Γιαννακοπούλου:

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Η Θάλεια Γιαννακοπούλου:

\"\"

\"\"

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook