Χωρίς να δείξει πολύ καλό πρόσωπο και σε ένα ματς με λιγοστές καλές φάσεις ο Α.Ο. Χανιά οδηγήθηκε μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 32\’ ο Χατζής με υποψία… οφσάιντ μετά από γέμισμα του Κύργια. Όπως δείχνει βέβαια ο τηλεοπτικός φακός ο παίκτης του Απόλλωνα ήταν εκτεθειμένος και κακώς μέτρησε το γκολ.
Βελτιωμένος στην επανάληψη ο ΑΟΧ έκανε περισσότερες τελικές αλλά χωρίς να καταφέρει να \”σώσει\” το βαθμό της ισοπαλίας έχοντας καλές στιγμές με τους Παγώνη, Κρητικό.

Δυσανασχέτησε στην αλλαγή του στο 36\’ ο Οικονομόπουλος, που δεν έδωσε το χέρι του στον Παπανδρέου κατά τη στιγμή της αντικατάστασής του.

Απόλλων (Αλέκος Βοσνιάδης): Πίτκας, Χατζηζήσης, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Χατζής, Ηρακλής (86\’ Κυβελίδης), Φαρινόλα, Βάντερσον (62\’ Κυριάκος), Γκονζάλες (69\’ Σέτι), Ανγκούλο

Α.Ο. Χανιά (Σταύρος Παπανδρέου): Σικαλιάς, Παγώνης, Κοντέων, Μανωλάς (72\’ Ευαγγέλου), Γκότοβος, Σιλιγαρδάκης, Οικονομόπουλος (36\’ Καραγιάννης), Εσόνο, Καραλής (60\’ Καμινιώτης), Πάγκαλος, Κρητικός

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook