Χωρίς να δείξει πολύ καλό πρόσωπο και σε ένα ματς με λιγοστές καλές φάσεις ο Α.Ο. Χανιά οδηγήθηκε μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 32' ο Χατζής με υποψία... οφσάιντ μετά από γέμισμα του Κύργια. Όπως δείχνει βέβαια ο τηλεοπτικός φακός ο παίκτης του Απόλλωνα ήταν εκτεθειμένος και κακώς μέτρησε το γκολ.

Βελτιωμένος στην επανάληψη ο ΑΟΧ έκανε περισσότερες τελικές αλλά χωρίς να καταφέρει να "σώσει" το βαθμό της ισοπαλίας έχοντας καλές στιγμές με τους Παγώνη, Κρητικό.

Δυσανασχέτησε στην αλλαγή του στο 36' ο Οικονομόπουλος, που δεν έδωσε το χέρι του στον Παπανδρέου κατά τη στιγμή της αντικατάστασής του.

Απόλλων (Αλέκος Βοσνιάδης): Πίτκας, Χατζηζήσης, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Χατζής, Ηρακλής (86' Κυβελίδης), Φαρινόλα, Βάντερσον (62' Κυριάκος), Γκονζάλες (69' Σέτι), Ανγκούλο

Α.Ο. Χανιά (Σταύρος Παπανδρέου): Σικαλιάς, Παγώνης, Κοντέων, Μανωλάς (72' Ευαγγέλου), Γκότοβος, Σιλιγαρδάκης, Οικονομόπουλος (36' Καραγιάννης), Εσόνο, Καραλής (60' Καμινιώτης), Πάγκαλος, Κρητικός