Αν και τα τελευταία χρόνια δεν το συνηθίζει να ασχολείται επίσημα με τις διαιτητικές αποφάσεις η απόδοση της διαιτητικής τριάδας στη Ριζούπολη ανάγκασε τον ΑΟΧ μέσω ανακοίνωσης να εκφράσει τα "βέλη" του προς τον κ. Μιχαηλίδη και τους βοηθούς του.

Η Χανιώτικη ομάδα κάνει λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος, αφού ξεκάθαρα από τον τηλεοπτικό φακό φάνηκε ότι το γκολ του Χατζή ήταν οφσάιντ, ενώ από την κριτική της δεν ξεφεύγει ούτε ο δημοσιογράφος του ΟΤΕ TV που περιέγραφε το ματς και πήρε ξεκάθαρα θέση για το γκολ λέγοντας ότι ήταν κανονικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δυστυχώς την Κυριακή στην Ριζούπολη,  έγινε αλλοίωση αποτελέσματος από τον κ. Μιχαηλίδη και την παρέα του με αποκορύφωμα την φάση στο 32’ όπου και διαμορφώθηκε αποτέλεσμα. Στο συγκεκριμένο λεπτό ο α’ βοηθός κ. Σπυρόπουλος, ήταν ο μοναδικός μαζί με τον άνθρωπο του ΟΤΕ TVπου περιέγραφε τον αγώνα (συγκεκριμένα πήρε θέση λέγοντας την φράση «Δεν υπάρχει κανένα οφ-σάιντ» και αφού είχε δει ήδη 3 ριπλέι), που δεν είδαν τρεις παίκτες ολομόναχους πίσω από την άμυνα μας (με την γραμμή της μικρής περιοχής να είναι σύμμαχος του κ. Σπυρόπουλου ώστε να πάρει την σωστή απόφαση, εκτός και αν για λόγους που γνωρίζει ο ίδιος… δεν ήθελε).

Επίσης η ευκολία με τον οποία έβγαιναν οι κάρτες για τους παίκτες μας πραγματικά ήταν αξιοθαύμαστη. Έξι κάρτες την ίδια ώρα που ο Βάντερσον έπρεπε να βρίσκεται στα αποδυτήρια πριν τον κάνει αλλαγή ο προπονητής του Απόλλων στο 62’ προφανώς βλέποντας ότι ήδη την είχε γλυτώσει ενώ την ίδια μοίρα έπρεπε να έχει και ο Ανγκούλο που εκτός φάσης με πρόθεση πάει να χτυπήσει τον Γκότοβο.

Μια εικόνα χίλιες λέξεις και ο κόσμος, μπορεί να κρίνει και τον σχολιαστή που πήρε θέση λέγοντας ότι δεν υπάρχει κανένα οφ-σάιντ όσο και τον κ. Μιχαηλίδη και την παρέα του.