Τιμώντας την επέτειο των 400 χρόνων από τον θάνατο του φημισμένου Έλληνα καλλιτέχνη Δομήνικου Θεοτοκόπουλου (Ελ Γκρέκο, Ενετική Κρήτη 1541 – Τολέδο Ισπανίας 1614) και κλείνοντας εορταστικά τον κύκλο εικαστικών εκθέσεων και δράσεων του προγράμματος ΧΑΝΙaRT για το έτος 2014 η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Πνευματικό Κέντρο Χανίων και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Xανίων – Ελαιουργείον συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «ΧΑΝΙaRT 2014 – Εικαστικές Διαδρομές στο Νομό Χανίων» παρουσιάζουν την έκθεση σύγχρονης τέχνης «Αναζητώντας τον Δομήνικο» την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 στις 20.30 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, Ανδρέα Παπανδρέου 70, Δικαστήρια, Χανιά, Κρήτη.

Στην έκθεση συμμετέχουν 20 εικαστικοί καλλιτέχνες με έργα Ζωγραφικής, Γλυπτικής, Χαρακτικής, Κεραμικής, Φωτογραφίας και Εγκαταστάσεων. Επιμέλεια: Αγλαΐα Καμπράνη & Ιωάννης Ν. Αρχοντάκης.

\"\"

Στη φωτογραφία το έργο του φωτογράφου και καθηγητή Νίκου Μπασιά που είναι Φωτογραφία σε καμβά με τελάρο. Διαστάσεις : 41,8cm X 70 cm με τίτλο «Λύτρωση».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook