Η Marriah Greene δεν έχει έρθει ακόμα στη ζωή, αλλά έχει ήδη προφίλ στο Facebook. Ή μάλλον είχε, καθώς το κοινωνικό δίκτυο αποφάσισε να το διαγράψει. Η Ellie Greene, η μητέρα του αγέννητου μωρού, δημιούργησε το προφίλ, το οποίο σύντομα έγινε κάτι σαν ημερολόγιο το οποίο παρακολουθούσαν φίλοι και συγγενείς.

Σύμφωνα με το ABC News, η Greene έκανε αστείες δημοσιεύσεις που αφορούσαν στο μωρό και μια από αυτές ήταν η εκπαίδευση του: «Σπούδασε την επιστήμη του τοκετού στο Πανεπιστήμιο της κοιλιάς».

Το CNN αναφέρει ότι το Facebook προφίλ της Marriah Greene ήταν κάτι περισσότερο από ένα πρότζεκτ, ήταν ένας τρόπος για τους γονείς να ανακοινώσουν ότι θα αποκτήσουν ένα μωρό.

Μέχρι την 1η Ιουνίου, το προφίλ του βρέφους είχε ήδη πάνω από 350 αιτήματα φιλίας, σύμφωνα με το ABC, αλλά οι γονείς δεν τα αποδέχονταν όλα και ιδιαίτερα αυτά που προέρχονταν από ξένους. Η οικογένεια Greenes είπε επίσης ότι η συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων ήταν θετική.

Το Facebook πάντως, φαίνεται ότι είχε διαφορετική άποψη για το όλο θέμα και για αυτόν τον λόγο αποφάσισε να διαγράψει το προφίλ του βρέφους, χωρίς ωστόσο να δηλώσει για ποιό λόγο το έκανε αυτό. Παρ’ όλα αυτά, στη σελίδα των Δικαιωμάτων και Υποχρεώσεων αναγράφεται ότι δεν επιτρέπεται στους χρήστες να παρέχουν ψευδή προσωπικά στοιχεία στο Facebook ή να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό για οποιονδήποτε άλλον, εκτός από τον εαυτό τους χωρίς άδεια.»

Ωστόσο, οι γονείς θα μπορούσαν να είχε αποφύγει το πρόβλημα αν είχαν δημιουργήσει μια Σελίδα Facebook για την Marriah, παρά ένα προσωπικό προφίλ. Για παράδειγμα, είναι πολλοί οι χρήστες που φτιάχνουν σελίδα στο Facebook για το αγαπημένο τους κατοικίδιο και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα.

gugoo.gr