Ομόφωνη ήταν η απόφαση στη Γενική Συνέλευση της Ασή Γωνιάς σχετικά με την συμμετοχή της ομάδας στο Περιφερειακό πρωτάθλημα της νέας χρονιάς. Η Γ.Σ. πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (5/6) στο δημοτικό σχολείο του χωριού και όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν να αγωνιστεί κανονικά στο νέο πρωτάθλημα η πρωταθλήτρια Ρεθύμνου.

Ευχάριστα ήταν και τα διοικητικά νέα με πολλά νέα πρόσωπα να συμμετέχουν στο νέο Δ.Σ. της Ασή Γωνιάς και το οποίο καλείται να οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα του Περιφερειακού.
Η συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα θα γίνει τις επόμενες ημέρες ώστε να μοιραστούν και οι αρμοδιότητες αλλά και να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.
Σκοπός των ανθρώπων της Ασή Γωνιάς είναι η εγγραφή μελών που θα βοηθήσουν ενεργά την αποκορωνιώτικη ομάδα.
Τα μέλη του νέου Δ.Σ. είναι τα εξής:

Παύλος Γύπαρης του Ανδρέα (κτηνοτρόφος), Χατζηδάκης Κώστας (λογιστής), Αγγελάκης Στέλιος (επιχειρηματίας), Μπικάκης Στέλιος (επιχειρηματίας-αρτοποιός), Δερμιτζάκης Παντελής (ιδιοκτήτης Super Market), Γλεντζάκης Ιωάννης (συνταξιούχος-πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Ασή Γωνιάς), Κουκάκης Ματθαίος (αγρότης), Δραμηλαράκης Γιώργος (ελεύθερος επαγγελματίας), Δασκαλομαρκάκη Κατερίνα (ελεύθερη επαγγελματίας), Σμπυράκης Γιώργος του Μανούσου (επιχειρηματίας), Βροντάκης Γιώργος (επιχειρηματίας), Μελαδάκης Δημήτρης του Μάρκου (ξενοδοχοϋπάλληλος).

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook