Σοκ προκαλεί στη Βρετανία η υπόθεση του 20χρονου Πολ Αντονι Γουίλσον, πρώην εργαζόμενου σε βρεφονηπιακό σταθμό του Μπέρμιγχαμ, ο οποίος δήλωσε ένοχος σε δικαστήριο με την κατηγορία βιασμού νηπίου. Παράλληλα, ο νεαρός δήλωσε ένοχος και για άλλες κατηγορίες που αφορούν προσπάθειες προσέλκυσης νεαρών κοριτσιών μέσω Διαδικτύου και για διασπορά άσεμνων φωτογραφιών.

Ο νεαρός παραδέχθηκε ότι εξανάγκασε σε στοματικό σεξ ένα κοριτσάκι προσχολικής ηλικίας που το είχαν αφήσει υπό την προστασία του στον παιδικό σταθμό όπου εργαζόταν.

Η υπόθεση ήρθε στο φως, μετά από υποψίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών σε παιδικό σταθμό του Μπέρμιγχαμ. Αμέσως ξεκίνησε έρευνα για το συμβάν, ο άνδρας συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν συνολικά περισσότερες από 40 κατηγορίες.

\"\"Την Τρίτη ο Γουίλσον δήλωσε ένοχος για όλες ενώπιον δικαστηρίου του Μπέρμινγχαμ.

Ο  Γουίλσον παραδέχθηκε ότι προσποιείτο ότι είναι έφηβος για να προσελκύσει μέσω Διαδικτύου ανήλικα κορίτσια με σκοπό να τα κακοποιήσει.

«Οι πολίτες πρέπει να προστατευθούν από σένα» του είπε ο δικαστής Γουίλιαμ Ντέιβις. Ο Γουίλσον θα εμφανιστεί εκ νέου στο δικαστήριο στις 27 Ιουλίου και αντιμετωπίζει κάθειρξη πολλών ετών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook