Ο Ανέστης Αγρίτης υπογράμμισε στο Sportaction την ικανοποίηση του για την απόφαση του εφετείου που δικαίωσε τον ΟΦΗ, ενώ εξέφρασε την βεβαιότητα πως ο κρητικός σύλλογος θα εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για την Superleagueν εφόσον η άνοδος κριθεί εντός αγωνιστικών χώρων.

Αναφερόμενος στην δικαστική απόφαση ο έμπειρος επιθετικός σημείωσε: «Υπάρχει ικανοποίηση για την απόφαση, και αυτό φαίνεται στα πρόσωπα όλων όσοι ασχολούνται με την ομάδα, στα μέλη της διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους φιλάθλους. Αυτή η απόφαση του εφετείου αποτελεί δικαίωση για όλους μας, γιατί πρέπει να ανταμειφθεί η προσπάθεια που καταβάλαμε στους αγωνιστικούς χώρους καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν. Αλλά ακόμα έχουμε δρόμο μπροστά μας, πρέπει να περιμένουμε μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να μάθουμε τι θα συμβεί τελικά με την διαδικασία των play-off».

Όσον αφορά στο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας και τη διαδικασία των play-off επεσήμανε: «Θα γίνουν play-off; Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε τίποτα, δεν είναι σίγουρο αν θα ξεκινήσει η διαδικασία, ούτε πότε θα γίνουν τα παιχνίδια, εφόσον αποφασιστεί να διεξαχθούν κανονικά τα play-off. Η κατάσταση είναι πολύ μπερδεμένη, και επομένως δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Τη φετινή σεζόν έχουμε δει να συμβαίνουν πράγματα και θαύματα, και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε. Πολύ φοβάμαι όμως πως δεν αποκλείεται το “εισιτήριο” της ανόδου να μην παιχτεί στο χορτάρι, αλλά έξω από τα γήπεδα. Αν τελικά γίνουν τα play-off και η άνοδος κριθεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, δεν φοβόμαστε κανέναν. Έχουμε αποδείξει τις δυνατότητες μας στη διάρκεια της χρονιάς. Στο ξεκίνημα η ομάδα χρειάστηκε ένα χρονικό διάστημα να βρει τα πατήματα της, και αυτό ήταν λογικό. Αλλά στα μέσα της σεζόν αρχίσαμε να “ρολάρουμε”, η ομάδα “έδεσε”, στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο ήρθαν παίκτες που πρόσφεραν λύσεις, και πραγματοποιήσαμε εξαιρετική πορεία στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος».

Σχετικά με την επιρροή της «δικαστικής περιπέτειας» στην ομάδα σχολίασε: «Σίγουρα όλη αυτή η διαδικασία έχει επηρεάσει την ομάδα. Αυτό το χρονικό διάστημα που περιμέναμε την οριστική απόφαση, και δεν είχαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις βγήκαμε εκτός ρυθμού. Προσπαθήσαμε να κρατηθούμε σε καλό επίπεδο μέσα από τις προπονήσεις, αλλά η ένταση είναι μειωμένη, δεν είναι ίδιες οι συνθήκες. Αυτή η ιστορία είναι αλήθεια ότι μας κούρασε και ψυχολογικά. Πιστεύω πάντως πως θα παρουσιάσουμε το πρόσωπο που πρέπει στο χορτάρι, αν τελικά ξεκινήσουν τα play-off και θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Όσο για το μέλλον του τόνισε: «Αυτή την στιγμή είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στον ΟΦΗ και την εξασφάλιση της ανόδου. Έχουμε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά, και αξίζουμε την επόμενη σεζόν να αγωνιζόμαστε στην Superleague. Όσον αφορά στο μέλλον, για μένα προτεραιότητα είναι η παραμονή μου στην ομάδα. Δεν υπάρχει καμία συζήτηση μέχρι τώρα με τη διοίκηση, αλλά αυτό είναι απόλυτα λογικό. Όπως είναι κατανοητό, αυτή η διαδικασία με τις δικαστικές εκκρεμότητες ήταν κρίσιμη για το σύλλογο, και το τελευταίο που απασχολούσε όλους εμάς ήταν το θέμα των συμβολαίων.

Αυτό που προείχε ήταν η δικαίωση της ομάδας, κάτι που επιτεύχθηκε. Πλέον το μυαλό μας είναι στην προσπάθεια της ανόδου. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα ασχοληθώ με το μέλλον μου. Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Superleague, όπως για παράδειγμα από τον Παναιτωλικό, αλλά και από μια-δυο ομάδες ακόμα. Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, όταν έρθει η στιγμή, θα δώσω προτεραιότητα στον ΟΦΗ, θα εξετάσω τα δεδομένα και θα πάρω την οριστική μου απόφαση».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook