Σε αποκλεισμό της Βουλής προτίθενται να προχωρήσουν την Τετάρτη οι «Αγανακτισμένοι» συνεχίζοντας πιο δυναμικά για 15η ημέρα τις κινητοποιήσεις τους.

Αρκετοί χρήστες του ίντερνετ ήδη προτρέπουν μέσα από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης τον κόσμο να δώσει μαζικό και βροντερό παρών στη σημερινή συγκέντρωση ώστε να «κυκλωθεί» κυριολεκτικά η Βουλή.

Για να ενισχυθεί μάλιστα η σημερινή διαμαρτυρία έχουν επιστρατευτεί και οι "Αγανακτισμένοι μηχανόβιοι", οι οποίοι θα ξεκινήσουν από τον Λυκαβηττό στις 17.30.

Οι «Αγανακτισμένοι» έμειναν και χθες πιστοί στο ραντεβού τους στην πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν κατά της κυβερνητικής πολιτικής και του Μνημονίου.

Βέβαια, ήταν σίγουρα λιγότεροι από τις προηγούμενες ημέρες, αλλά, όπως ανέφεραν σχετικά εκπρόσωποί τους η σημερινή συγκέντρωση αναμένεται να συσπειρώσει πλήθος κόσμου που επιθυμεί να… εγκλωβίσει τους 300, προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί η συζήτηση του μεσοπρόθεσμου στο υπουργικό συμβούλιο.

Οι «Αγανακτισμένοι» συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα και μπροστά από το Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη, καθώς και στις πλατείες αρκετών ακόμα πόλεων της χώρας.

Μέχρι να προκύψουν οι «συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο με προοπτική και ελπίδα», μάλλον δεν πρόκειται να φύγει κανείς από το Σύνταγμα…