\”Ανάσα\” για το Νομό Ηρακλείου και ειδικά για τους αγρότες – μέλη της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου (ΕΑΣΝΗ) αναμένεται να αποτελέσειι η συμφωνία που βρίσκεται ένα βήμα πριν από την οριστικοποίησή της, με τη Ρωσία, η οποία αποδεικνύεται μια από τις πιο μεγάλες θαυμάστριες χώρες του κρητικού ελαιολάδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες επιβεβαίωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου, μεγάλη ρωσική εταιρία έχει δείξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την απορρόφηση πάνω από 1.500 τόνους εκλεκτού ελαιολάδου για κάθε ένα από τα τρία χρόνια της συμφωνίας.

 Συνολικά η ποσότητα που θα απορροφηθεί από τη Ρωσία θα είναι περίπου 4.500 τόνοι εμφιαλωμένου ελαιολάδου.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια πολύ σημαντική επιτυχία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου, η οποία αποδεικνύει ότι μέσα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλους, η ποιότητα και τα σωστά βήματα, μπορούν και πάλι να προσελκύσουν αγοραστές, κεντρίζοντάς τους το ενδιαφέρον.

«Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Ρωσία, η οποία μόλις κλειστεί θα μας βγάλει από το αδιέξοδο. Θεωρώ ότι η συμφωνία αυτή είναι σίγουρη. Θα επιτευχθεί μέσα στο άμεσο μέλλον.

Αυτό που περιμένουμε είναι να επιστρέψει από τη Ρωσία ο εκπρόσωπος της εταιρίας, ο οποίος έχει δείξει άριστη συμπεριφορά προς εμάς, στο θέμα των εξαγωγών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook