Εθελοντικά είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προς τον Δήμο Χανίων οι προπονητές ποδοσφαίρου του Νομού, προκειμένου να ενδυναμώσουν τόσο το εθελοντικό κίνημα όσο και να στηρίξουν τον αθλητισμό και τη νεολαία της πόλης μας, όπως γνωστοποίησαν την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011 τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων «Ο Παγκρήτιος», κατά τη διάρκεια συνάντησης τους με τον Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα των Χανίων, παρουσία του Αντιδημάρχου Χανίων αρμόδιου για θέματα αθλητισμού, Δημήτρη Λειψάκη, του Αντιδημάρχου, Ελευθέριου Αμπαδιωτάκη, και του εντεταλμένου συμβούλου για τον αθλητισμό, Νίκου Βλαζάκη, υπήρξε ενημέρωση για τις αθλητικές υποδομές του νέου «καλλικρατικού» Δήμου και ειδικότερα για το Κολυμβητήριο και το Ποδηλατοδρόμιο Ακρωτηρίου.

Ο Δήμαρχος Χανίων δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τους φορείς και τους επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων πάνω σε θέματα που αφορούν τον αθλητισμό, «με βασική αρχή ότι η προαγωγή του αθλητισμού αποτελεί μέτρο σύγκρισης για το επίπεδο του πολιτισμού μιας κοινωνίας», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Σκουλάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook