Στις επόμενες κινήσεις τους για την δικαίωση στον αγώνα που κάνουν στο θέμα της αδειοδότησης είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην ΠΑΕ ΟΦΗ .

Πιο συγκεκριμένα η επιστολή προς τον πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ Μισέλ Πλατινί έχει ήδη γραφτεί και είναι έτοιμη την Παρασκευή το πρωί να αποσταλεί στην ΕΠΟ και αυτή ως οφείλει να την αποστείλει με την σειρά της στην ΟΥΕΦΑ και προσωπικά στο Μισέλ Πλατινί.

Η επιστολή είναι γραμμένη τόσο στα αγγλικά όσο και στα γαλλικά και σε αυτή το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει με κάθε λεπτομέρεια τους λόγους για τους οποίους προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια για να βρεί το δίκιο της στο θέμα της αδειοδότησης της ομάδας.

Το θέμα πάντως είναι το αν και το πότε θα φτάσει αυτή η επιστολή στα χέρια του Πλατινί και αυτό γιατί από την μία η ΕΠΟ έχει αναστείλει τη λειτουργία της τουλάχιστον μέχρι τις 20 Ιουνίου και από την άλλη κανείς δεν είναι σίγουρος στην ΠΑΕ ΟΦΗ το αν η Ομοσπονδία θα θελήσει να αποστείλει την επιστολή στην ΟΥΕΦΑ η την κρύψει σε κανέναν συρτάρι της όπως έκανε και με την αίτηση ανάκλησης του φακέλου αδειοδότησης.

Για αυτό τον λόγο εάν δεν σταλεί άμεσα από την ΕΠΟ η επιστολή η ΠΑΕ ΟΦΗ θα την αποστείλει άμεσα η ίδια προσωπικά στον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ θέλοντας να προλάβει τις όποιες εξελίξεις.

Καταθέτει μήνυση κατά Σμαϊλη 

Εκτός από την επιστολή προς τον Μισέλ Πλατινί η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΟΦΗ θα καταθέσει την Παρασκευή το πρωί μήνυση στο μέλος της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ Δημήτρη Σμαίλη για παράνομη συμμετοχή του στην επιτροπή λόγω του ότι έχει σχέσεις με άλλες ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook