H τρίτη γενιά του μεσαίου πολυτελούς SUV των Γερμανών θα παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο. Η νέα Mercedes ML έχει ιδιαίτερα ανανεωθεί από πλευράς εξωτερικής εμφάνισης, με καινούργια μάσκα και φωτιστικά σώματα, όπως και με νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω. Ανανεωμένο αισθητά είναι επίσης και το εσωτερικό της, με νέα στοιχεία ποιότητας και πολυτέλειας, ενώ έχει επανασχεδιαστεί και το ταμπλό. Η ML του 2012 θα διατίθεται σε πρώτη φάση με δύο κινητήρες diesel και έναν βενζίνης, οι οποίοι θα συνεγάζονται με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων «7G-Tronic Plus».

Η κίνηση θα μεταδίδεται αποκλειστικά στους τέσσερις τροχούς, ενώ στα τεχνολογικά «καλούδια» του αυτοκινήτου συμπεριλαμβάνονται τα εξής: Active Park Assist, Blind Spot Assist, ανάρτηση Airmatic, Active Curve, Night View Assist Plus, Speed Limit Assist, Lane Keeping Assist & Distronic Plus.

\"\"

Η βενζινοκίνητη έκδοση του πολυτελούς SUV μοντέλου είναι η «ML 350 BlueEfficiency», με τον V6 των 3.5 λίτρων, ισχύος 306 ίππους και 370 Nm ροπής. Η ανώτατη ταχύτητά της ανέρχεται στα 235 χιλιόμετρα την ώρα.

\"\"

Η περισσότερο προσιτή πετρελαιοκίνητη έκδοση του αυτοκινήτου είναι η «ML 250 Bluetec», με τον 4κύλινδρο κινητήρα των 2.1 λίτρων, απόδοσης 204 ίππων και 500 Nm ροπής. Έπεται η έκδοση «ML 350 Bluetec» με κινητήρα V6 των τριών λίτρων, ισχύος 254 ίππων και 619 Nm ροπής. Σε αυτήν τα 0-100 χιλιόμετρα την ώρα προκύπτουν σε 7,5 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα φθάνει τα 224 χιλιόμετρα την ώρα.

\"\"

\"\"

\"\"

4troxoi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook