Το Δ.Σ. του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Χανιίων εκφράζει την αλληλεγγύη – συμπαράστασή του στο συνάδελφο Άρη Τσίτσο, αιρετό στο ΠΥΣΠΕ Λασιθίου και αντιπρόεδρο του συλλόγου εκπ/κών Α/θμιας εκπ/σης Ιεράπετρας «Μαρία Λιουδάκη»
Όπως αναφέρεται στο ψήφισμα συμπαράστασης:
«Ο συνάδελφος, ορισμένος από το Δ.Σ. του συλλόγου του, συμμετέχει στην επιτροπή κοινωνικών φορέων που έχει συγκροτηθεί στην Ιεράπετρα με σκοπό τη διεκδίκηση της μη υποβάθμισης αλλά της αναβάθμισης του νοσοκομείου της πόλης. Στις 26/5/2011 ο λαός της Ιεράπετρας, ύστερα από ένα δυναμικό συλλαλητήριο, προχώρησε στoν αποκλεισμό-κατάληψη του Δημαρχείου της πόλης. Η επιτροπή ανέλαβε το συντονισμό του αγώνα καθώς και την προστασία του Δημαρχείου. Ενώ οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται, ξεκίνησε προανακριτική διαδικασία με την κλήση για ανωμοτί κατάθεση μελών της επιτροπής καλώντας και το συνάδελφο συνδικαλιστή.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ την αμέριστη συμπαράστασή μας στο δίκαιο αγώνα του λαού της Ιεράπετρας στην υπεράσπιση του συνταγματικού-ανθρώπινου δικαιώματος για πλήρη και ποιοτική παροχή υγειονομικής περίθαλψης για όλους.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την προσπάθεια ποινικοποίησης του αγώνα του λαού της Ιεράπετρας. 
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση παύση κάθε προανακριτικής – ανακριτικής διαδικασίας για το συνάδελφο καθώς και για όλα τα μέλη της επιτροπής.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook