Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων έμαθε τους αντιπάλους του στον Όμιλο Κρήτης, για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας πόλο.
 
Σύμφωνα με τον προπονητή του ΝΟΧ Ηλία Μαχαίρα η κλήρωση είναι δύσκολη, αφού στον όμιλο βρίσκονται δύο από τα φαβορί για άνοδο, ο Ηλυσιακός και η Ηλιούπολη.
 
Ο Ν.Ο. Χανίων ενισχύθηκε φέτος με την επιστροφή των Γιώργου Κατσουλάκη, Γιάννη Αυγουστιανάκη, αλλά έχασε τον ταλαντούχο Μιχάλη Σαρτζετάκη, που θα φοράει πλέον το σκουφάκι του Παναθηναϊκού.
 
Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES, που έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του, κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό, τον ΟΦΗ, τον Ν.Ο. Ρεθύμνου και την Ηλιούπολη.
 
Αναφορικά με την κλήρωση ο Μαχαίρας δήλωσε τα εξής στην ιστοσελίδα του ΝΟΧ: 
 
«Η κλήρωση ήταν πάλι άσχημη για το Ναυτικό Όμιλο Χανίων διότι καλούμαστε να παίξουμε με τα δύο φαβορί για άνοδο που είναι ο Ηλυσιακός και η Ηλιούπολη. Την Ηλιούπολη την είχαμε αποκλείσει πέρσι στην προκριματική φάση και φέτος έχει ενισχυθεί για να φτάσει στο στόχο της που είναι η Α1, ο δε Ηλυσιακός έχει ενισχυθεί με πολλούς παίκτες από την Α1. Εμείς έχουμε την απουσία του Σαρτζετάκη και προσπαθούμε να την καλύψουμε ενώ επέστρεψαν οι Κατσουλάκης και Αυγουστιανάκης και θεωρώ ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα παλέψουμε για να μπούμε “σφήνα” σε αυτές τις δύο ομάδες και να περάσουμε στην τελική φάση έτσι ώστε να διεκδικήσουμε ξανά την άνοδο στην Α1, πράγμα που θα είναι όμως πολύ δύσκολο».
 
Αναλυτικά οι όμιλοι μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, με δύο ομάδες από κάθε όμιλο να προκρίνονται στην τελική φάση:
 
Όμιλος Αθηνών: Μίλων, Ν.Ε. Πατρών, Νηρέας Γέρακα, Ιωνικός Νίκαιας, Ν.Ο. Πατρών.
 
Όμιλος Κρήτης: Όμιλος Α’: Ηλυσιακός, ΟΦΗ, Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES, Ν.Ο. Ρεθύμνου, Ηλιούπολη.
 
Όμιλος Βόλου: ΝΑΟ Κέρκυρας, ΟΥΚ Βόλου, Ν.Ο. Χαλκίδας, Ν.Ε. Λαμίας, ΝΟΒΑ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook