Όλο και πιο ευρηματικοί γίνονται οι οικονομικοί μετανάστες, στην απεγνωσμένη προσπάθειά τους να βρουν τρόπους για να φύγουν προς την Ευρώπη. Κάποιοι από αυτούς, επιχείρησαν να ταξιδέψουν κρυφά μέσα σε… ασανσέρ, το οποίο μετέφερε μια νταλίκα!
Το προσωπικό του Λιμενικού που ερευνά όλα τα οχήματα στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, διαπίστωσε ότι ανάμεσα στα υλικά και τα διάφορα εξαρτήματα ανελκυστήρων που αποτελούσαν το φορτίο ενός σταθμευμένου επικαθήμενου, υπήρχαν και ολόκληροι θάλαμοι από ασανσέρ που μπορούσαν να χωρέσουν ανθρώπους. Και πράγματι, όταν τους άνοιξαν, ανακάλυψαν κρυμμένους μέσα επτά αλλοδαπούς που δεν διέθεταν ταξιδιωτικά έγγραφα! Οι μετανάστες συνελήφθησαν και θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία.
*** Άλλοι δέκα Πακιστανοί οικονομικοί μετανάστες προσπάθησαν να ταξιδέψουν με εμπορική αμαξοστοιχία που ξεκίνησε από την Αθήνα με προορισμό την Αυστρία, τρυπώνοντας μέσα σε… σωλήνες που μετέφερε! Όμως, οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι είχαν επιβιβαστεί στο τραίνο και έκαναν έρευνα στο σιδηροδρομικό σταθμό Λειανοκλαδίου, όπου δεν άργησαν να τους ξετρυπώσουν! 
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook