Ηχηρή αποχώρηση για τον Κισσαμικό, αφού ο αρχηγός της ομάδας Μιχάλης Καρβουνιάρης γίνεται πλέον… κάτοικος Πάτρας, έχοντας συμφωνήσει να συνεχίσει στην Παναχαϊκή!

Ο 21χρονος αμυντικός μετά από δυόμιση σεζόν στη Χανιώτικη ομάδα, όπου παρουσίασε σημαντική βελτίωση και αγωνιστική πρόοδο καταφέρνει να κάνει το άλμα στην καριέρα του πηγαίνοντας σε μία ομάδα που φιλοδοξεί να βρεθεί στη Super League.

Ο Κισσαμικός, που έχοντας αναγνωρίσει την προσφορά του το περασμένο καλοκαίρι τον είχε επιλέξει ανάμεσα στους αρχηγούς, δεν στάθηκε εμπόδιο στη μεταγραφή του.

Η ανακοίνωση του Κισσαμικού:

Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Καρβουνιάρης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παναχαϊκή.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. 

Η Διοίκηση του Συλλόγου μας αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή του στην πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια τον είχε ορίσει ανάμεσα στους αρχηγούς για τη φετινή σεζόν και δεν του στάθηκε εμπόδιο στην πρόταση που του έγινε από ομάδα παραπάνω κατηγορίας.

Η δήλωση του Μιχάλη Καρβουνιάρη:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Κισσαμικού, και κυρίως τον Πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη, που δεν στάθηκαν εμπόδιο στην πρόταση που μου έγινε για να συνεχίσω την καριέρα μου σε ομάδα παραπάνω κατηγορίας. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την ομάδα του Κισσαμικού για τις ωραίες στιγμές που πέρασα αυτά τα δυόμιση χρόνια. Ήταν τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα της ομάδας και θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου ο Κισσαμικός. Ευχαριστώ και τους φιλάθλους για την στήριξή τους και εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ομάδα και να επιτευχθεί ο στόχος της».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook