Τελευταία ενημέρωση 20:25 

Μεγάλης έκτασης κατολίσθηση σημειώθηκε το απόγευμα στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνης στο ύψος της περιοχής μεταξύ Καλάμι και Πλατάνι.

Η κατολίσθηση συνέβη λίγο πριν το φρούριο Ιτζεδίν εκεί όπου είναι μια καντίνα και σύμφωνα με τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Χανίων κ. Τάσο Κουρουπάκη, πρόκειται για χιλιάδες κυβικά απο πέτρες και χώματα που έχουν φτάσει μέχρι και στην μέση του δρόμου.

Στο σημείο βρίσκονται περιπολικά της αστυνομίας οι οποίοι επιτρέπουν την διαδοχική διέλευση οχημάτων απο το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και να κάνουν υπομονή, καθώς η προσπάθεια για τον καθαρισμό του δρόμου θα ξεκινήσει με το πρώτο φως της ημέρας.

Όπως διευκρινίζει ο κ.Κουρουπάκης, στο Flashnews.gr, στο σημείο της κατολίσθησης πηγαίνουν μεγάλοι εκσκαφείς, αλλά οι κατολισθήσεις συνεχίζονται σε μικρότερο μεν βαθμό, όμως είναι πολύ επικίνδυνο για τους χειριστές των μηχανημάτων να ξεκινήσουν την μεταφορά των όγκων απο τα χώματα, καθώς κινδυνεύουν να καταπλακωθούν σε τυχόν νέα κατολίσθηση.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook