Ευχαριστίες προς τους συμμετέχοντες στην ποδηλατοβόλτα που διοργάνωσε κατά μήκος των Ενετικών Τειχών του Ηρακλείου απευθύνει το Τμήμα Νέων της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την άσχημη εικόνα που αντίκρισαν σε πολλά σημεία της διαδρομής τους

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ωστόσο ότι:

\”δυστυχώς η ανάγκη που μας ώθησε στην διοργάνωση της ποδηλατοβόλτας επιβεβαιώθηκε με το χειρότερο τρόπο. Οι συμμετέχοντας αντίκρισαν σε σημεία των Τειχών, σκουπίδια, μπάζα και σπασμένους κάδους απορριμμάτων, ενώ ο θεός γνωρίζει τι μπορεί συμβαίνει τις βραδυνές ώρες. Ευελπιστούμε στην ευαισθητοποίηση της Δημοτικής Αρχής, καθώς και όλων των εμπλεκόμενων φορέων ώστε να πάψει η υποβάθμιση του ιστορικού αυτού χώρου.

Τέλος να επισημάνουμε για ακόμη μια φορά την σημαντικότητα του ποδηλάτου, ως εναλλακτικού μέσου μεταφοράς, μέσο που μας βοηθά να γυμναστούμε, να αποφύγουμε την κίνηση των δρόμων και φυσικά τον εκνευρισμό που απορρέει από τέτοιες συνθήκες. Γνωρίζοντας τις συντονισμένες προσπάθειες που γίνονται από τον Δ.Α.Ο.Η. πιστεύουμε πως σύντομα, με καλύτερο συντονισμό των αρμόδιων υπηρεσιών, το Ηράκλειο θα αποκτήσει περισσότερους σταθμούς ποδηλάτων και φυσικά, περισσότερα ποδήλατα\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook