Από την Τρίτη και μετά όταν και αναμένεται να γίνει το τυπικό ραντεβού του Βαγγέλη Βλάχου με τον Μάνο Ξημέρη για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους θα μπει άμεσα στον μπασκετικό ΟΦΗ το σχέδιο του προγραμματισμού για την νέα χρονιά. 
Οι αλλαγές στο ρόστερ όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι δραματικές αφού ο τεχνικός του ΟΦΗ θέλει να διατηρήσει τον βασικό κορμό της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Β΄ Εθνική και να κάνει 3-4 προσθήκες που θα μπορέσουν να κάνουν και την διαφορά στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. 
Σε ότι έχει να κάνει με τους παίκτες από το υπάρχον ρόστερ πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν τη νέα χρονιά στην ομάδα οι Ματενίδης , Ψάλτου και Τσακιρίδης σε αντίθεση με τους Μπάρδα , Καραδολάμη, Σουφλιά, Μπαλάφα και Παναγάκη που είναι στα σχέδια του Βαγγέλη Βλάχου. 
Άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τις περιπτώσεις των Τσερκιτζόγλου και Σκαμνάκη καθώς και με τον Μούρτο που είναι δανεικός από τον Άρη αλλά ο τεχνικός του ΟΦΗ πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του και θέλει να τον έχει και τη νέα χρονιά μαζί του. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook