Μία εβδομάδα έχει μπροστά του ο Πλατανιάς για να ανασυνταχθεί ενόψει του παιχνιδιού με τον Εργοτέλη το οποίο χαρακτήρισε τελικό παραμονής ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε για το ματς με τον ΠΑΟΚ ο προπονητής της Χανιώτικης ομάδας, που δέχθηκε και μία… προκλητική ερώτηση για το αν φοβάται μην έχει τη μοίρα του Ματζουράκη με τη δήλωση ότι ο “δικέφαλος” είναι διεκδικητής του τίτλου:

«Είχαμε πολύ δουλειά να κάνουμε σήμερα. Παίξαμε σε μία από τις δυσκολότερες έδρες, κόντρα στον διεκδικητή του τίτλου. Είχαμε πάρα πολλές απουσίες. Για εμάς ήταν το τελείωμα μίας δεύτερης εβδομάδας που είχαμε στη σειρά πέντε παιχνίδια, πράγμα πολύ δύσκολο για εμάς, γιατί όπως είπα είχαμε κάποιες απουσίες και ήταν δύσκολο να κάνουμε το ροτέισον που θα θέλαμε, να έχουμε το βάθος που θα θέλαμε. Παρ’ όλα αυτά είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας μου, είχαμε φέρει το παιχνίδι στα μέτρα μας και αν θυμάμαι καλά ο ΠΑΟΚ είχε τρεις μεγάλες φάσεις στο παιχνίδι και κατάφερε να σκοράρει. Εμείς δυστυχώς δημιουργήσαμε δύο-τρεις μεγάλες ευκαιρίες κι εμείς, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να ανασυνταχθούμε, έχουμε επτά ημέρες να προετοιμαστούμε, γιατί μας περιμένει ένας τελικός κόντρα στον Εργοτέλη, για την παραμονή. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, για την ενέργεια που έβγαλαν, για την καρδιά που έδειξαν, τον χαρακτήρα, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον κ. Άγγελο, για την ομάδα που έχει δημιουργήσει και να του ευχηθώ και σ’ αυτόν και στην ομάδα του καλή συνέχεια».

Για το γιατί δεν ρίσκαρε μετά το 1-0:

«Όσο το σκορ ήταν στο 1-0 εμείς ήμασταν μέσα στο παιχνίδι και πιστεύαμε ότι προς το τέλος του παιχνιδιού βάζοντας φρέσκους παίκτες στην επιθετική μας γραμμή, οι οποίοι δεν ξεκίνησαν και για λόγους κόπωσης, ότι θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες να πάρουμε ένα αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό πήγαμε συντηρητικά στο πρώτο ημίχρονο και όσο περνούσε η ώρα στο δεύτερο ημίχρονο πια ανοιχτήκαμε και το παίξαμε στα ίσα το παιχνίδι».

Για το αν φοβάται μην έχει την ίδια μοίρα με τον Ματζουράκη, χαρακτηρίζοντας διεκδικητή του τίτλου τον ΠΑΟΚ (!): 

«Κοιτάξτε, δεν, όχι, δεν καταλαβαίνω γιατί το λέτε αυτό;  Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι να μιλήσω για την ομάδα μου. Εάν γνωρίζατε τους ιδιοκτήτες της ομάδας μου θα καταλαβαίνατε για τι ανθρώπους μιλάμε. Είναι κάποιοι άνθρωποι που αγαπάνε τον τόπο τους, έχουν δημιουργήσει με κόπο και έχουν καταφέρει να κρατήσουν την ομάδα του Πλατανιά, ένα μικρό χωριό, τρίτη σερί χρονιά στη Super League. Εμείς προσπαθούμε να μείνουμε στην κατηγορία με τις δυνάμεις μας και μόνο. Καταλαβαίνω ότι δεν έχει πολλή δημοτικότητα η ομάδα μου και δεν έχετε παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια μας, αλλά αν τα παρακολουθούσατε θα καταλαβαίνατε τι λέω».

Για το τι πιστεύει από την πλευρά του ότι θέλει ο ΠΑΟΚ για να δυναμώσει περισσότερο και να διεκδικήσει τον τίτλο: 

«Εντάξει, εγώ δεν μπορώ να ξέρω τι θέλει ο ΠΑΟΚ για να δυναμώσει, αυτό το ξέρει καλύτερα ο προπονητής και η διοίκησή του. Εγώ βλέπω τον ΠΑΟΚ ότι τα τελευταία τρία χρόνια χτίζει βήμα-βήμα την ομάδα του. Έχει δημιουργήσει καλές υποδομές, βγαίνουν πολλοί ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα. Η ομάδα έχει δικά της παιδιά, η ομάδα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, έχει πολύ ικανούς σκόρερ μπροστά. Παιδιά που σκοράρουν κάθε 2,7 ή κάθε 3 ή κάθε 3,2 φάσεις ανά τελικές προσπάθειες. Αυτό είναι πολύ σπουδαίο. Και πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα παιχθεί στα ίσα μέχρι την τελευταία αγωνιστική, ή μέχρι τις δύο τελευταίες αγωνιστικές».

Για το σχόλιο του για το γεγονός ότι αποχωρούν ή τιμωρούνται ομάδες με αφαίρεση βαθμών:

«Να σας πω την αλήθεια κι εμένα δεν μ’ αρέσει να αποχωρούνε ομάδες από το πρωτάθλημα ή να τιμωρούνται με αφαίρεση βαθμών. Εμείς αυτές τις ομάδες τις κερδίσαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τώρα κάποιοι άλλοι μπορούν να τους παίρνουν αυτούς τους πόντους χωρίς αγώνα. Θα σας πω όμως κάτι, το πρωτάθλημα έχει γίνει πολύ ανταγωνιστικό. Μπορεί κάποιες ομάδες να τιμωρούνται ή να αποχώρησε η Νίκη Βόλου αλλά υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες. Έχουν δημιουργηθεί πάρα πολύ δυνατά ρόστερ σε ομάδες από τη μέση της βαθμολογίας και κάτω και η δουλειά για μία ομάδα σαν τον Πλατανιά, που έχει ένα συγκεκριμένο ρόστερ και στηρίζεται σε αυτό το μπάτζετ, τίμια και ειλικρινά, είναι πολύ δύσκολη η δουλειά της παραμονής».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook