Φέτος το καλοκαίρι, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουφής και στο Δημαρχείο του τέως Δήμου Νικηφόρου Φωκά, θα πραγματοποιηθεί καλοκαιρινή δημιουργική απασχόληση παιδιών, νηπιαγωγείου και δημοτικού.

Συγκεκριμένα τον Ιούλιο και για δύο φορές την εβδομάδα το ΚΑΤ-ΑRΤ-Ι (Σύλλογος Καλλιτεχνών για την προώθηση της τέχνης) και η ΜΟΥΣΑ (Υπηρεσίες Πολιτιστικής Εκπαίδευσης), θα υλοποιήσουν μια σειρά τριών προγραμμάτων γνώσης και δημιουργίας.

Η Δρ. αρχαιολογίας, Λίπα Βάσω, δημιουργός και εμψυχώτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων και η εικαστικός-θεατρολόγος Μαρία Τσουκνάκη σχεδίασαν ένα ψυχαγωγικό, εκπαιδευτικό, βιωματικό εργαστήρι τέχνης και πολιτισμού για να εξοικειωθούν τα παιδιά με τη φυσική και πολιτιστική μας κληρονομιά. Οι τρεις θεματικές ενότητες περιλαμβάνουν:

1. Ταξίδι στην ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΡΗΤΗ
2. Γνωριμία με ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
3. ΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΡΥΘΜΟ…
Στο τέλος του καλοκαιρινού προγράμματος τα έργα των παιδιών θα εκτεθούν στην αίθουσα του Πολ. Συλλόγου Κουφής και στο Δημαρχείο του τέως Δήμου Νικηφόρου Φωκά, ενώ τα ίδια θα πάρουν ένα αναμνηστικό dvd με φωτογραφίες και βίντεο με τα ίδια εν δράσει!
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο 28310 61585- 6946269347 και στο mtsouknaki@yahoo.gr & vassolipa@yahoo.gr

Δηλώσεις συμμετοχής : Ως τις 20 Ιουνίου 2011.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Μέγιστος αριθμός συμμετοχής 20 παιδιά.
Κόστος 30ε ανά παιδί (50Ε για τα αδέρφια).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook