Με ανατροπή στο σκορ η  ομάδα του Κ19 του Α.Ο. Χανιά επικράτησε στο κρητικό ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου με 3-2 της Επισκοπής στους Αγ. Αποστόλους.

Οι φιλοξενούμενοι στο ντεμπούτο του Γιώργου Μανωλακάκη στην τεχνική τους ηγεσία προηγήθηκαν στο 13’, όταν από σουτ του Ανυφαντάκη η μπάλα στρώθηκε στον Βλαβιανό, που έκανε το 0-1 με πλασέ.

Στο 30’ ήρθε η ισοφάριση για τους παίκτες του Δημήτρη Καφούση με αυτογκόλ του Λογιάκη, για να γίνει το 2-1 στο 61’ με ωραίο σουτ του Παρέλη.

Στο 79’ από σέντρα του Ανυφαντάκη ο Μπορμπουδάκης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2, αλλά η τελευταία λέξη… άνηκε στον Άννινο, που σκόραρε με πλασέ στο 85’.

Α.Ο. Χανιά (Δημήτρης Καφούσης): Σκευοφύλαξ, Μάνικος, Φυντικάκης, Πάτας, Ούκα, Σκούρτης, Τραγούδας, Παρέλης (60′ Καζάκος), Άννινος (70′ Χατζηδάκης), Λεβεντάκης, Ταταράκης.

Επισκοπή (Μανωλακάκης – Παπαδάκης): Χνάρης, Λογιάκης (80’ Λαγκουβάρδος), Μαρής (85’ Χριστοφοράκης), Παπαδάκης, Μαγαράκης, Λέκα (46’΄Γαβαλάς), Χ.Α. Λαδιανός, Ανυφαντάκης, Βλαβιανός (65’ Μπορμπουδάκης), Μανωλακάκης, Ζότο.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook