Την Κυριακή ψηφίζουμε για το μέλλον της Ελλάδας μέσα στην Ευρώπη, ως ισότιμο μέλος, και ως επαίτης. Ψηφίζουμε για την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη ή για την επιστροφή της στην βαλκανική της μοίρα.

Την Κυριακή δεν καταψηφίζουμε ό,τι μας δυσαρέστησε και μας θύμωσε, μόνο και μόνο για να φύγει και στη θέση του να έρθει κάτι άλλο, ασαφές και αβέβαιο.

Η άποψη ότι καταψηφίζω ένα κόμμα που εφαρμόζει με συνέπεια και υπευθυνότητα ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα σταθεροποίησης της ελληνικής οικονομίας και ασφαλούς εξόδου της χώρας από την ύφεση με σταθερά και σίγουρα βήματα, δεν έχει λογική.

Όπως δεν έχει καμία λογική η άποψη που υποστηρίζει ότι ψηφίζω ένα κόμμα που λέει ασαφώς ότι θα εφαρμόσει μια “εναλλακτική οικονομική πολιτική”, επειδή απλά και μόνο πιστεύω ότι τελικά θα αναγκαστεί να συνεχίσει την ίδια πολιτική που εφαρμόζεται μέχρι σήμερα.

Την Κυριακή ψηφίζουμε πολιτική πρόταση. Εκ του ασφαλούς τιμωρία δεν υπάρχει. Διότι τις επιπτώσεις της τιμωρίας σε εκείνους που υποτίθεται απευθύνεται, θα τις επωμιστούν η χώρα, οι πολίτες, τα παιδιά μας.

Την Κυριακή ψηφίζουμε για να ενισχύσουμε τη ΝΔ και την κεντροδεξιά παράταξης που ήταν και παραμένει πυλώνας σταθερότητας του πολιτικού συστήματος.

Την Κυριακή ψηφίζουμε τα πρόσωπα εκείνα που θα ανταποκριθούν στις δύσκολες συνθήκες μιας νέας εποχής που απαιτεί από τους νέους πολιτικούς προτάσεις και λύσεις. Που απαιτεί παραγωγή πολιτικής.

Στο χέρι των πολιτών είναι να τα επιλέξουν και να τους δώσουν εντολή εκπροσώπησης. Εντολή ανανέωσης ιδεών και αντιλήψεων.

Την Κυριακή η λογική νικά την οργή και τον φόβο.

Ο Μάξιμος Σενετάκης είναι βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιος με τη ΝΔ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook