Αίτημα προς τον Όμιλο Βαρδινογιάννη, για την δωρεά ποσότητας καυσίμων που θα χρησιμοποιηθούν για την λειτουργία των αυτοκινήτων και μηχανημάτων του Δήμου, καθώς και για τη χορήγηση ενός λεωφορείου, έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Γόρτυνας στην τελευταία του συνεδρίαση.

Όπως ανέφερε στην εισήγησή του ο Δήμαρχος, Νικόλαος Σχοιναράκης, αφορμή για την παραπάνω πρόταση αποτέλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου του Ομίλου Βαρδινογιάννη, κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη.

“Μετά την δήλωση κοινωνικής προσφοράς που έκανε ο επιχειρηματίας κύριος Βαρδής Βαρδινογιάννης για να εκφράσει την αλληλεγγύη του στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό και το γεγονός ότι η οικονομική κατάσταση του Δήμου μας είναι σε κακή κατάσταση με αποτέλεσμα να μην έχει την δυνατότητα ο δήμος να πραγματοποιήσει απαραίτητες παρεμβάσεις για την συντήρηση και επισκευή του οδικού του δικτύου, αλλά και για να προμηθεύσει τα απορριμματοφόρα με καύσιμα, εισηγούμαι στο Συμβούλιο όπως εγκρίνει αίτημα προς τον ΟΜΙΛΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ για την δωρεάν παροχή στο δήμο μας καυσίμων με σκοπό την λειτουργία των αυτοκινήτων και μηχανημάτων του δήμου μας μέχρι την 31/8/2014.

Γνωρίζοντας το ήθος και την γενναιοδωρία των μελών της οικογένειας Βαρδινογιάννη, είμαι σίγουρος ότι θα αποδεχθεί το δίκαιο αίτημά μας, δίδοντας έτσι το παράδειγμα προς μίμηση και σε άλλους που έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν, με αποτέλεσμα να απλωθεί η εταιρική κοινωνική πολιτική στις δύσκολες ημέρες που περνά ο Ελληνικός λαός.” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Γόρτυνας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. Κατόπιν το σώμα ενέκρινε ομόφωνα την παραπάνω απόφαση και το σχετικό αίτημα προς τον Όμιλο Βαρδινογιάννη αναμένεται να κατατεθεί τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook