Η… ψήφος εμπιστοσύνης του Νίκου Κατσιγιάννη στον Μάρκο Στεφανίδη κράτησε μόνο μερικές ημέρες, αφού ο διοικητικός ηγέτης του ΑΟΧ επαναφέρει στον πάγκο τον Σούλη!

Παρά το καλό πρόσωπο που είχε δείξει στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα ο Στεφανίδης, κρίθηκε σκόπιμο ο ΑΟΧ να στραφεί σε πιο έμπειρη λύση για τη δύσκολη συνέχεια.

Αν και εξετάστηκαν περιπτώσεις όπως των Παναγόπουλου και Γκουλή, σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Κατσιγιάννης αποφάσισε να επιστρέψει ο Παπαδόπουλος, λίγους μήνες μετά τη φυγή του (είχε αποχαιρετήσει στις 29 Οκτωβρίου).

Εξάλλου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Α.Ο. Χανιά έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον έμπειρο τεχνικό και τον θεωρεί από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές, όπως είχε δηλώσει και κατά την επίσημη παρουσίασή του.

Όσον αφορά τον Στεφανίδη αποχαιρέτησε τους παίκτες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για Αθήνα και μαζί του παρελθόν αποτελεί πριν καν γίνει παρόν ο γυμναστής Γιάννης Ντουρουντός, που φόρεσε τη φόρμα του ΑΟΧ στο ματς με την Ερμιονίδα.

Υπεύθυνος εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών αναμένεται να αναλάβει ξανά ο Λάζαρος Βαρδάκης, που είχε αποτελέσει παρελθόν μετά τη φυγή του Παπαδόπουλου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook