Ο Α.Ο. Χανιά λίγες ώρες πριν το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την επιστροφή του Σούλη Παπαδόπουλου επιβεβαιώνοντας κι επίσημα το ρεπορτάζ του Flashnews.gr.

Παράλληλα ο Μάρκος Στεφανίδης με γραπτή του δήλωση αναφέρει τους λόγους του «διαζυγίου» με τον ΑΟΧ, λίγες ημέρες μετά τη στήριξη του Νίκου Κατσιγιάννη.

Αναλυτικά:

Η ανακοίνωση για Παπαδόπουλο:

Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο όπως επίσης και με τον γυμναστή Λάζαρο Βαρδάκη. Επίσης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Μάρκο Στεφανίδη και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η δήλωση του Μάρκου Στεφανίδη

Θα ήθελα να δηλώσω για άλλη μια φορά το ευχαριστώ στον κ. Νίκο Κατσιγιάννη για την στήριξη  και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου για την τεχνική ηγεσία της  ομάδος. Κάποιες διαφορές στον τρόπο προσέγγισης του ποδοσφαίρου οδήγησαν στο «διαζύγιο». Όπως ευχαρίστησα έναν-έναν προσωπικά τους παίκτες έτσι θέλω και δημόσια να τους ευχαριστήσω και να τους "βγάλω" το καπέλο γι' αυτό που υπηρετούν, πέρα από εκπληκτικοί ποδοσφαιριστές είναι επίσης και υπέροχοι χαρακτήρες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο των Χανίων που τόσο με στήριξε, εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα γιατί αυτή είναι πάνω από τον καθένα.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook