Η αθλήτρια της Αθλητικής Λέσχης Ξιφασκίας Χανίων, Αγγελίνα Ελευθεράκη, έφτασε μία… ανάσα από την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων.

Η σχετική ενημέρωση της Α.Λ.Ξ. Χανίων:

Το Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Παμπαίδων-Παγκορασίδων στο ΞΙΦΟΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ έλαβε χώρα στις 23-24 Ιανουαρίου, στις εγκαταστάσεις ΟΑΚΑ στην ΑΘΗΝΑ. Η Α.Λ.Ξ. Χανίων συμμετείχε στους αγώνες με 8 αθλητές/αθλήτριες.

Η Αγγελίνα Ελευθεράκη έφτασε μια ανάσα από το μετάλλιο στη πέμπτη θέση. Οι αθλητές μας ήταν όλοι πολύ μικροί σε ηλικία, οπότε έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους για να βελτιωθούν.

Στο Ξίφος Μονομαχίας Παγκορασίδων η Στυλιανή Κριτούλη (Ιριδα) κέρδισε στον μεγάλο τελικό την Νεφέλη Ροδοπούλου (Ίριδα) με 7-5 και σήκωσε το πολυπόθητο κύπελλο. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν οι Αγγελική Σιαφάκα (Λ.Ο. Βάρης), και Παρασκευή Φιλιππούση (Οδυσσέας Χαλανδρίου).

Στο Ξίφος Μονομαχίας Παμπαίδων πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχτηκε ο Θεόδωρος Αβραμίδης (Ηρακλής Θεσσαλονίκης). Στον μεγάλο τελικό επιβλήθηκε με 10-2 του Μάριου Ντώνου (ΟΞΙ Φλώρινας). Στο βάθρο ανέβηκαν και οι Ιωάννης Καλέσης (Εθνικός Γυμναστικός σύλλογος), Αλέξανδρος Μπουγάτσος (Κολλέγιο Νέου Ηρακλείου). 

Αναλυτικότερα, για την Α.Λ.Ξ. Χανίων, τα αποτελέσματα είναι ως εξής:

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Αγγελίνα Ελευθεράκη – 5η θέση (από 51 κορίτσια)

Ναταλία Τσεπέτη – 42η

Ρενάτα Ζβουράκη – 48η

Δέσποινα Φραγγεδάκη και Δέσποινα Κοττίνη – 50ες

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Μάριος Σασλής – 42η θέση (από 61 αγόρια)

Οι παγκορασίδες παίξανε και στο ομαδικό παιχνίδι, αλλά δεν κατάφεραν να μπούνε στην 8άδα. Τα παιδιά συνοδεύονταν από τον προπονητή τους τον κ. Μιχάλη Κωνσταντινόπουλο.

Ευχαριστούμε την ΑΝΕΚ Lines για την χορηγία τους προς την Λέσχη μας, που μας βοήθησε με την μετακίνηση των αθλητών μας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook