Οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣΗ από την Τετάρτη πανηγυρίζουν τους τίτλους σε Παίδες και Νέους, μετά από τα παιχνίδια που έγιναν για την 6η αγωνιστική του 11ου ομίλου.

Στους Παίδες τα Χανιά έκαναν παλικαρίσια εμφάνιση και στο πρώτο ημίχρονο είχαν περιορίσει σε παθητικό ρόλο τον αντίπαλό τους, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν γκολ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν με τους Σταυρουλάκη (5’) και Ι. Γεωργιλαδάκη (22’).

Στο δεύτερο ημίχρονο το Ηράκλειο έπιασε στον… ύπνο της άμυνα των Χανίων και μόλις στο πρώτο λεπτό (41’) Χιώτης πέτυχε το 1-0, στην πρώτη αξιόλογη φάση των γηπεδούχων. Στη συνέχεια το γκολ αυτό έδωσε άλλο αέρα στους παίκτες του Γιάννη Μπασκάκη, που έψαξαν και δεύτερο γκολ, αλλά ο Ιωσ. Γεωργιλαδάκης ενήργησε θετικά στις προσπάθειες των Καλαϊτζάκη (48’) και Χιώτη (55’).

Ο Σταυρουλάκης στο 67’ με κεφαλιά, από φάουλ του Τριμίντζιου, έφερε την ισοφάριση για τα Χανιά, που αφού… γλίτωσαν το 2-1 με το δοκάρι του Νοικοκυράκη (74’) έφτασαν πολύ κοντά στο 1-2 στο 77’. Ο Αρζίδης έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον ταχύτατο Ψαρουδάκη, που πλάσαρε για να κάνει σπουδαία απόκρουση ο Γκογκόσης. Στις καθυστερήσεις του ματς ήταν σειρά του Σταυρακάκη να στείλει τη μπάλα στο δοκάρι. 

Διαιτητής: Πατεμτζής
Βοηθοί: Ζαχαριουδάκης-Μαυρουδής

Ε.Π.Σ. Ηρακλείου (Γιάννης Μπασκάκης): Γκογκόσης, Δολαψάκης, Κουρίνος (75′ Σταματάκης), Μακρυγιαννάκης, Γιαλιτάκης, Αλεξάκης (34′ Χιώτης), Ψαρράς (60′ Παπαδάκης), Σταυρακάκης, Καλαϊτζάκης, Νοικοκυράκης, Χαϊντίνι. 

Ε.Π.Σ. Χανίων (Νίκος Βοζινάκης): Ιωσ. Γεωργιλαδάκης, Μαράκης (60′ Αρτίν), Στεφανίδης, Σαρρής, Τριμίντζιος, Τζουγκράκης, Αρζίδης, Παγωνάκης, Ι. Γεωργιλαδάκης (37′ λ.τρ. Δεμιρτζόγλου), Σταυρουλάκης, Ψαρουδάκης.

“Φωνές” για Ζαχαριουδάκη στους Νέους

Το παιχνίδι των Νέων ήταν μέτριο ποιοτικά με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Το Ηράκλειο πήρε τη νίκη-τίτλου με 2-0, αλλά τα Χανιά “φωνάζουν” και για τα δύο γκολ. Στο 27′ όταν ο Μακρυγιαννάκης άνοιξε το σκορ, διαμαρτύρονται για ανύπαρκτο φάουλ, ενώ στο 35′ όταν ο Ξενοκτιστάκης ευστόχησε από την “άσπρη βούλα” υποστηρίζουν ότι υπήρξε επιθετικό φάουλ του Τοψή στον τερματοφύλακα Μπουρδαντωνάκη και όχι ανατροπή του τελευταίου στον επιθετικό του Ηρακλείου.

Στο 29′ ο Ιμέρι είχε… σπαταλήσει για τους φιλοξενούμενους απίστευτη ευκαιρία, πλασάροντας πάνω στον Αγγελάκη σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ. 

Καλή ευκαιρία είχε στο 47′ και ο Άκης Ψαράκης, στέλνοντας τη μπάλα άουτ από καλή θέση.

Διαιτητής: Ζαχαριουδάκης
Βοηθοί: Πατεμτζής-Μαυρουδής 

Ε.Π.Σ. Ηρακλείου (Δημήτρης Τριβιζαδάκης): Αγγελάκης, Β. Ψαράκης, Κουτεντάκης, Γιαλαμάς, Ξενοκτιστάκης, Χρηστάκης, Μακρυγιαννάκης, Βιτσαξάκης (61’ Μαυρής), Τοψής (51’ Γραμματικάκης).

Ε.Π.Σ. Χανίων (Νίκος Βοζινάκης): Μπουρδαντωνάκης, Κωστούλας, Μαρκουλάκης, Μιχελακάκης, Λαμπάκης, Βασιλάκης, Γιακουμάκης, Στ.-Ε. Ψαράκης (64’ Κουτουλάκης), Μπαλαντινάκης (82’ Βέρδος), Ιμέρι, Τζεγιαννάκης (46’ Ασημίνας).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook