Την κατάθεση της 23χρονης Αλβανίδας που πήρε μέρος στο «πάρτι οργίων» με κοκαΐνη, περιμένει ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών της Κω για να αποφασίσει αν θα παραπεμφθούν σε τακτική δικάσιμο οι τρεις Έλληνες που συνελήφθησαν και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, ή αν θα διαταχθεί η εκ νέου σύλληψή τους για να δικαστούν από το Αυτόφωρο.

Ωστόσο, η νεαρή αλλοδαπή δεν έχει συνέλθει τελείως από την κωματώδη κατάσταση στην οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ακόμη και ο εισαγγελέας δεν έχει αποφασίσει αν θα ασκήσει διώξεις και για σεξουαλική
κακοποίησή της από τους άνδρες που συμμετείχαν στο «πάρτι», σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα της Κω η συγκάτοικος της. Η εξέταση της άτυχης κοπέλας έδειξε ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή, αλλά δεν βρήκε ίχνη βιασμού.

Οι τρεις φίλοι ηλικίας 39, 36 και 34 χρόνων, αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες, καθώς έκαναν χρήση κοκαΐνης και στη συνεχεία εξανάγκασαν την 23χρονη Αλβανίδα να κάνει και αυτή, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα. Μάλιστα, ο
34χρονος προσποιήθηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι ήταν… συνάδελφός τους, ελπίζοντας ότι θα γλίτωνε την σύλληψη! Έτσι, κατηγορείται και για αντιποίηση αρχής! Στο σπίτι του 36χρονου βρέθηκαν 20 πλήρη και 24 αβολίδωτα φυσίγγια τoυφεκίου των 7,62 χιλιοστών τυφεκίου κι έτσι κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ ο 39χρονος γόνος πλούσιας οικογένειας της Κω στο σπίτι του οποίου έγινε το «πάρτι» κατηγορείται για αγορά και διάθεση ναρκωτικών.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook