Η Vodafone και το Τμήμα Στίβου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, το έριξαν… στην ανακύκλωση. Οι αθλητές του Τμήματος Στίβου, με αφορμή την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Ακαδημίας για το έτος 2010-11 και τη διενέργεια των εσωτερικών αγώνων, το Σάββατο 11 Ιουνίου 2011, έφεραν για ανακύκλωση παλιά κινητά τηλέφωνα, φορτιστές και αξεσουάρ στο «Εθνικό Στάδιο Ηρακλείου», συμβάλλοντας έμπρακτα στην πρωτοβουλία της Vodafone και του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος στην κλήρωση 2 κινητών τηλεφώνων Vodafone 858 Smart. 
Η Vodafone και το Τμήμα Στίβου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ υπενθυμίζουν ότι τα κινητά τηλέφωνα δεν πρέπει να καταλήγουν στα σκουπίδια, καθώς είναι φτιαγμένα από υλικά τα οποία μπορεί να επιβαρύνουν το περιβάλλον εάν πεταχτούν στους κάδους απορριμμάτων. Σε αυτό το πλαίσιο, στο «Εθνικό Στάδιο Ηρακλείου» έχει τοποθετηθεί από πέρυσι ειδικός κάδος συλλογής όπου ο καθένας μπορεί να απορρίπτει συσκευές κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ προς ανακύκλωση. 
Παράλληλα, κάδοι συλλογής κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ, υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα της Vodafone πανελλαδικά, για τους φίλους του περιβάλλοντος.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook