Διαφορετικό ρόλο είχε καθένας από τους τρεις νεαρούς που συμμετείχαν στην αρπαγή της τσάντας μιας ανυποψίαστης γυναίκας στη Ρόδο. Όμως, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και θα πληρώσουν τη «νύφη» οι μητέρες των δυο από αυτούς, οι οποίοι είναι ανήλικοι!
Ο ένας από τους δράστες, που είναι 17 χρόνων, πλησίασε το θύμα, άρπαξε την τσάντα που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα και το έβαλε στα πόδια.
Ο δεύτερος πιτσιρικάς –και αυτός 17 χρόνων- άρχισε να τρέχει ξωπίσω του, δήθεν καταδιώκοντάς τον, για να… αποτρέψει άλλους περαστικούς να τον ακολουθήσουν!
Ο τρίτος εμφανίστηκε λίγη ώρα αργότερα στην ιδιοκτήτρια της τσάντας και της ζήτησε… 10 ευρώ για να της την επιστρέψει!
Όμως, κανείς από τους τρεις δεν πήγε μακριά, αφού οι μοτοσικλετιστές της ΕΛ.ΑΣ. τους έπιασαν τον ένα μετά τον άλλο και τους παρέδωσαν στην Ασφάλεια.
Οι αστυνομικοί βρήκαν την τσάντα και την επέστρεψαν στο θύμα, αλλά τώρα τις μητέρες των δύο 17χρονων τσαντάκηδων, ηλικίας 42 και 37 χρόνων, που θα κατηγορηθούν για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων!
*** Τρεις ανήλικοι ήταν οι δράστες και μιας κλοπής υλικών αξίας 20.000 ευρώ από μια μονάδα τυποποίησης λαδιού στο Αριοχώρι Μεσσηνίας! Οι δράστες, που ο ένας είναι μόλις 13 χρόνων και οι άλλοι δυο 16, ομολόγησαν ότι είχαν εισβάλει
στη μονάδα κατά το χρονικό διάστημα από 10 ως 12 Ιουνίου και σε βάρος τους σχηματίστηκε, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook