Η Α.Π. Σούδας για πρώτη στην ιστορία της πανηγυρίζει την άνοδο στη Β’ Κατηγορία, αφού πέρασε νικηφόρα και από το Καστέλι, κόντρα στο Νέο Κισσαμικό, με σκορ 2-1.

Η… αρμάδα του Χρήστου Τραχανατζή «σφράγισε» και μαθηματικά την άνοδο, αφού στις εναπομείνασες έξι αγωνιστικές έχει να πάρει και τα δύο ματς χωρίς αγώνα με ΑΕΧ και Ατρόμητο.

Ο Καρίπογλου και ο Πιρπινάκης πέτυχαν τα γκολ της νίκης για τους φιλοξενούμενους, με τον Μπέκα να μειώνει στο 90’ με πέναλτι.

Στη Μοναχή Ελιά ο Νέος Ηρακλής φιλοξένησε τα Σφακιά και πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του, με σκορ 3-1. Ο Μηνάς άνοιξε το σκορ στο 30’ και το… έκλεισε στις καθυστερήσεις. Ενδιάμεσα οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει με τον Δουρουντάκη, για να βάλει σε θέση… οδηγού τους τυπικά γηπεδούχους ο Λιοδάκης στο 80’. Ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι, ενώ σημαντική ευκαιρία για τα Σφακιά έχασε στο 1-1 ο Μπούχλης.

Τη δεύτερη νίκη τους εντός των τεσσάρων γραμμών πανηγύρισαν κόντρα στον ίδιο αντίπαλο οι Νέοι Μινωταύρου, αφού οι άλλες δύο είναι άνευ αγώνος. Η θυγατρική ομάδα του Μινωταύρου νίκησε με 3-1 στον Ταυρωνίτη τον Τάλω.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook