Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος, που τόνισε ωστόσο ότι θα περίμενε περισσότερη ενίσχυση από τους φιλάθλους.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο προπονητής του Πλατανιά οι φίλαθλοι μετά το γκολ της Κέρκυρας δεν βοήθησαν ώστε να ξεπεράσει γρήγορα το… σοκ η ομάδα του.

Η τοποθέτησή του για το παιχνίδι: «Σήμερα πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Μπήκαμε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, κερδίσαμε τις προσωπικές μονομαχίες, κλείσαμε τον αντίπαλο στα καρέ του. Τα παιδιά ήθελαν πολύ τη νίκη και το έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο. Το κακό είναι ότι κάποιες στιγμές λειτουργήσαμε πιο πολύ με την καρδιά και πολύ λιγότερο με το μυαλό μας. Αυτό πληρώσαμε και σε μια φάση που δεν είχαμε καλή αμυντική ισορροπία στο τρανζίσιον. Με μία ευκαιρία ουσιαστικά προηγήθηκε ο αντίπαλος σε μια κόντρα επίθεση. Από εκεί και μετά ο κόσμος δεν βοήθησε την ομάδα μου να έχει ηρεμία στο παιχνίδι της, τα παιδιά παρασύρθηκαν. Προσπαθούσαμε διαρκώς να κάνουμε το κάτι παραπάνω και δείχναμε πολύ εκνευρισμένοι. Προσπάθησα στο ημίχρονο να ηρεμήσω τα παιδιά, να πάρουμε το παιχνίδι παίζοντας το ποδόσφαιρο που παίζει πάντα η ομάδα μου. Τα παιδιά έδειξαν καλή νοοτροπία, είχαμε πολύ μεγαλύτερη ηρεμία στο β’ ημίχρονο, πάλι κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Θυμάμαι ένα καλό σουτ του αντιπάλου έξω από την μεγάλη περιοχή, νομίζω του Μαρκόφσκι. Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλες καλές στιγμές. Εμείς από την άλλη είχαμε κάποιες, σπουδαίες ευκαιρίες. Για μια ακόμα φορά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και να κερδίσουμε ή να κερδίσουμε άνετα. Σίγουρα, εάν καταφέρναμε να προηγηθούμε στη φάση με το δοκάρι του Τόρες τότε θα βλέπαμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Παρόλα αυτά ήμασταν 90 λεπτά “ανοικτοί”, εάν όχι 90, 75 λεπτά παίζαμε ανοικτά σε όλο το γήπεδο, στο μισό γήπεδο του αντιπάλου και παρόλα αυτά ο αντίπαλος, μας δημιούργησε ελάχιστα προβλήματα. Θέλαμε τη νίκη, δεν τα καταφέραμε και ο βαθμός που πήραμε, είναι καλός. Έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια και μέσα και έξω από την έδρα μας και μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη με πάρα πολλές πιθανότητες σε όλα τα επόμενα παιχνίδια. Οπότε, πρέπει να ηρεμήσουμε, να δούμε τα λάθη μας και από εκεί και μετά να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι». 

Για το αν ανησυχεί που η ομάδα του δεν κέρδισε ένα ματς που θεωρητικά έπρεπε να το πάρει και γι’ αυτό είχε κάνει και το κάλεσμα στον κόσμο: «Το κάλεσμα είναι για όλα τα επόμενα παιχνίδια, δεν ήταν μόνο γι’ αυτό το ματς καταρχήν. Θα με ανησυχούσε, αν η ομάδα μου δεν έκανε καλό παιχνίδι, αν οι παίκτες μου σε γενικές γραμμές δεν ήταν καλοί ή αν δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Από εκεί και μετά, κάναμε το παιχνίδι μας. Σίγουρα κι εγώ ήθελα πάρα πολύ τους 3 βαθμούς για να γίνει πιο άνετη η ζωή μας, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να το πετύχουμε, οπότε πρέπει να κρατήσουμε την εμφάνιση που είχαμε, την νοοτροπία που δείξαμε ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο, ο τρόπος που κυνηγήσαμε τη νίκη μέχρι το τέλος και βέβαια τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά γιατί σήμερα έτρεξαν πολύ, πάλεψαν. Είχαμε απέναντί μας δυνατούς αντιπάλους. Νομίζω ότι κερδίσαμε κατά κράτος τις προσωπικές μονομαχίες, οπότε αυτά τα στοιχεία πρέπει να τα κρατήσουμε και στη συνέχεια». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook