Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Τίμου Καβακά στον πάγκο του ΑΟ Χανιά με το νέο τεχνικό της ομάδας μετά το τέλος να απονέμει τα εύσημα στους παίκτες για τη νίκη.

Η τοποθέτησή του για το παιχνίδι:

«Δεν θα πω πολλά λόγια ούτε για το παιχνίδι ούτε για το αποτέλεσμα ούτε αν συμφωνώ ή διαφωνώ. Δεν παίζει κανένα ρόλο και καμία σημασία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη την οποία έκαναν. Μία νίκη που αποκλειστικά είναι δική τους και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε να παίξουμε. Συγκεντρωνόμαστε από σήμερα κιόλας για τον αγώνα μες το Αίγιο».

Για τις διαιτητικές αποφάσεις: «Όχι δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Δεν έχω να πω κάτι»

Για το πώς του φάνηκε η ομάδα: «Η ομάδα έχω πει ότι έχει πάρα πολύ καλό υλικό. Θα προσπαθήσουμε και είμαι σίγουρος επειδή έχουμε ποιότητα και καλούς παίκτες θα περάσουμε και τη φιλοσοφία τη δική μου. Έτσι; Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά, προσπάθησαν. Ασφαλώς και θα βελτιωθούμε και πρέπει να βελτιωθούμε. Ήταν κάτι που το προσπάθησε κι ο προηγούμενος συνάδελφος, του το έχω αναγνωρίσει. Καθένας μας έχει διαφορετική φιλοσοφία. Εγώ θέλω κάποια διαφορετικά πράγματα. Θέλουμε λίγο χρόνο. Μέσα από τα παιχνίδια θα βελτιωθούμε. Είμαστε καλοί, είμαστε καλοί παίκτες. Θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο ψηλά, υπήρχαν ανακατατάξεις, όλα αυτά επηρεάζουν μια ομάδα κακά τα ψέματα».

Για το ποιος είναι ο ρεαλιστικός στόχος του ΑΟΧ κι αν είναι η 3η θέση ή να διασφαλίσει την 4η: «Θα έλεγα ότι ό,τι και να πούμε, θα είναι παρακινδυνευμένο. Αυτό όμως που έχουμε συμφωνήσει αρχής γενομένης από σήμερα είναι ότι κάθε παιχνίδι για εμάς είναι ξεχωριστό παιχνίδι. Τώρα το τι θα κάνουμε, γιατί έχουμε μείνει λίγο πίσω αυτό είναι η αλήθεια, αλλά πιστεύουμε πάρα πολύ στον εαυτό μας, μπάλα είναι… Μαθηματικές ελπίδες έχουμε, κυνηγάμε κι ένα δεύτερο θεσμό του Κυπέλλου που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ γιατί θα είναι για εμάς μία ξεχωριστή στιγμή για όλους μας. Η ομάδα έχει προχωρήσει στο Κύπελλο, πολύ σημαντικό και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Για το πόσος χρόνος χρειάζεται για να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα: «Είναι μία ερώτηση η οποία δεν είναι δύσκολο να απαντηθεί. Χρειάζεται χρόνος όταν θες να παίξεις ειδικά όταν θες να παίξεις ένα παιχνίδι κατοχής, με αυτοματισμούς χρειάζεται χρόνο. Είναι πολύ δύσκολο το επιθετικό κομμάτι, το να οργανώσεις επιθέσεις. Όμως πιστεύω επειδή έχω καλούς ποδοσφαιριστές, θα τα καταφέρουμε πολύ σύντομα». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook