Εξοργισμένος με το διαιτητή ήταν ο Πέτρος Δημητρίου, που ανέφερε στις δηλώσεις του ότι το ματς γι’ αυτόν έληξε 0-0 τονίζοντας ότι δεν υπήρχε πέναλτι για τον ΑΟΧ.

Ο έμπειρος τεχνικός του Αλίμου μίλησε απαξιωτικά για την εμφάνιση της Χανιώτικης ομάδας, σημειώνοντας ότι την είχε συνηθίσει σε προηγούμενες συναντήσεις μαζί της να τη βλέπει να παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο.

Η τοποθέτησή του για το παιχνίδι:

«Θα ήθελα να μιλήσω για το παιχνίδι το σημερινό. Να πω για ποιο παιχνίδι; Δυστυχώς δεν είδα κανένα παιχνίδι. Με συγχωρείτε πάρα πολύ που το λέω αυτό, δυστυχώς δεν είδα κανένα παιχνίδι. Σίγουρα το ότι το παιχνίδι έληξε ισοπαλία είναι πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί δεν ξέρω αν είναι το πέναλτι αυτό που δόθηκε, αν το έδινε κάποιος άλλος ή οποιοδήποτε. Εντάξει; Δυστυχώς επειδή είναι μία ομάδα τα Χανιά που συμπαθώ δυστυχώς παιδιά με απογοήτευσε σήμερα. Πιστεύω βέβαια με την έλευση του κ. Τίμου που είναι και φίλος η ομάδα να μπορέσει να βρει το δρόμο της. Αλλά δυστυχώς ρε παιδιά εμείς είμαστε μία μικρή ομάδα, έτσι, που προσπαθούμε κάθε Κυριακή να παίζουμε το εκατό τις εκατό για να σωθούμε. Το ίδιο κάναμε και σήμερα. Δεν θέλω να πω για τη διαιτησία γιατί θα γίνω γραφικός. Απλώς λυπάμαι πάρα πολύ που βρέθηκα σε αυτό τον αγώνα σήμερα. Επιχείρησα δύο φορές να φύγω, δυστυχώς ο κ. Αρφάνης, ο γενικός αρχηγός δεν μ’ άφησε να φύγω. Δεν είναι παιχνίδι αυτό τώρα. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ούτε θα πρέπει εσείς από τα Χανιά να πανηγυρίζετε με δάφνες αυτή την παρουσία που έγινε στο σημερινό παιχνίδι. Μηδέν τελικές, μηδέν κατοχή της μπάλας, μηδέν ποδόσφαιρο, μηδέν παρουσία. Που πάμε έτσι; Εγώ πάντως επειδή θέλω να είμαι σωστός, γιατί σίγουρα τα Χανιά είναι πολύ μεγάλη ομάδα και την εκτιμώ, δίνω συγχαρητήρια για τη νίκη της ομάδας κι εύχομαι στο φίλο μου τον Τίμο εδώ, μαζί με τον Κωστάκη (σ.σ. Ταξιάρχη) που ήρθανε, πιστεύω ότι θα τη βάλουν την ομάδα στο σωστό δρόμο. Απλώς προβληματίστηκα σήμερα και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που δεν μπόρεσα να χάσω ένα παιχνίδι, όπως πρέπει να το χάνει ένας προπονητής μες το γήπεδο και αυτό λυπεί ιδιαιτέρως. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος γιατί έχουμε κάνει κι άλλες ήττες έτσι και σίγουρα να μας αφήσουν να παίξουμε. Τα παιδιά είναι απογοητευμένα. Εμείς τη μάχη μας θα τη δώσουμε μέχρι το τέλος. Έχουμε τρία παιχνίδια που πρέπει να τα πάρουμε μέσα στην έδρα μας και πιστεύω ότι θα εξασφαλίσουμε την παραμονή μας να την παίξουμε στα πλέι άουτ. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Εύχομαι στα Χανιά πάνω απ’ όλα να βρουν το δρόμο τους, γιατί τον έχουνε χάσει και πιστεύω ότι θα τον βρούνε. Γιατί οι μεγάλες ομάδες, όπως είναι τα Χανιά, θα τον βρούνε. Όμως με λυπεί ιδιαίτερα γιατί τα Χανιά δεν θέλουν αυτή την βοήθεια, που έγινε σήμερα. Γι’ αυτό και μάλιστα με ικανοποίησε και ο κόσμος που δεν του άρεσε αυτό που έγινε. Και πάλι καλή χρονιά που ξεκινάει για τον κ. Καβακά, τον Τίμο κι εύχομαι τα Χανιά, που είναι πολύ μεγάλη ομάδα να μπορέσουν να βρεθούν εκεί που τους αξίζει, σε μία κατηγορία παραπάνω. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Η φιλοξενία ήταν άριστη, δεν έχουμε κανένα παράπονο έτσι όπως κι από τον κόσμο δεν έχουμε κανένα παράπονο. Απλώς με λύπησε που υπηρετώ αυτό το άθλημα με αυτό που είδα σήμερα. Εντάξει, ευχαριστώ πάρα πολύ…»

Για το αν διαμαρτύρεται μόνο για το πέναλτι: «Γενικά σε όλο το παιχνίδι. Και το παιχνίδι ήταν κακό αλλά και οπωσδήποτε κάποιος δεν άφησε να παιχτεί το παιχνίδι. Εμείς στατιστικά πήραμε ένα φάουλ που είχαμε κρατήσει, πήραμε τέσσερα-πέντε και είκοσι πέντε πήραν τα Χανιά. Αυτό δεν μειώνει την παρουσία των Χανίων έτσι; Απλώς με λυπεί το θέαμα, με λυπεί η παρουσία, με λυπεί γιατί τα Χανιά όποτε ερχόμουνα εδώ ήξερα ότι έβλεπα μία ομάδα η οποία παρουσίαζε ένα θέαμα, μία ποιότητα, μία ομάδα έτσι που αντιπροσώπευε τη φανέλα της ομάδας. Τα παιδιά είναι εξαιρετικά. Η φιλοξενία ήταν εξαιρετική, αλλά δυστυχώς είδατε ποδόσφαιρο εσείς; Σας άρεσε κάτι; Πέστε μου. Εμείς μία ομάδα μικρή που ήρθαμε εδώ και παίξαμε, παίξαμε, παίξαμε, παίξαμε κι έληξε το παιχνίδι 0-0! Δεν δίνεται αυτό το πέναλτι ποτέ, μην το συζητάμε τώρα. Ούτε να το σχολιάσουμε, ούτε να το πούμε. Εντάξει; Απλώς πιστεύω ότι με τη δουλειά που θα γίνει θα βρείτε το δρόμο σας. Βέβαια δεν ξέρω αν θα προλάβετε αλλά θα κάνετε καλή ομάδα με τα παιδιά που ήρθανε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook