Χθες το πρωί, συνοδευόμενος απο δικηγόρο, εμφανίστηκε στις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου ο 26χρονος Ρεθυμνιώτης που αναζητείτο για τους πυροβολισμούς που είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του λυράρη Νίκου Γωνιανάκη.

Ο 26χρονος πήγε στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου όπου μαζί με τον δικηγόρο του παρέλαβαν τον φάκελλο της δικογραφίας που σχηματίζεται και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο Παρασκευή.

Ο νεαρός κατηγορείται πως τα ξημερώματα του Σαββάτου (11/6) και ενώ ο Νίκος Γωνιανάκης έφευγε απο κέντρο διασκέδασης στην Σκαλέτα Ρεθύμνου, μαζί με τρία ακόμη άτομα, εκείνος πυροβόλησε έξη φορές εναντίον του με αποτέλεσμα μια απο τις σφαίρες να τραυματίσει τον λυράρη στο χέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η παρέα του κατηγορούμενου που διασκέδαζε στο συγκεκριμένο κέντρο, "παρεξηγήθηκε" , όταν στην διάρκεια της βραδυάς κάλεσαν τον Γωνιανό να καθίσει στο τραπέζι τους αλλά εκείνος αρνήθηκε. 

Υπενθυμίζεται πως λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του στο χέρι, ο λυράρης διεκομίσθει στο ΚΑΤ όπου χθες υπεβλήθει σε ειδική χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί η λειτουργικότητα του χεριού και να μπορέσει να ξαναπιάσει την λύρα του το συντομώτερο δυνατό.

Flashnews.gr