Ο Άρης Σούδας με ανακοίνωσή του συγχαίρει την Ε.Π.Σ. Χανίων για την άψογη διοργάνωση του τελικού Κυπέλλου, αλλά στο τέλος αφήνει σαφείς αιχμές για τη διαιτησία.

Οι διαμαρτυρίες εστιάζονται στη φάση του 57’ όπου από τον Άρη Σούδας ζήτησαν έντονα δεύτερη κίτρινη στον Μπάτζιο για μαρκάρισμα στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Η ανακοίνωση:

Θέλοντας να συμβάλουμε στην αναβάθμιση που τα τελευταία χρόνια συντελείται στο χανιώτικο ποδόσφαιρο εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στην ΕΠΣΧ για την άψογη διοργάνωση του 44 τελικού ερασιτεχνών Χανίων.
Ευχαριστούμε το δήμο Χανίων που παραχώρησε το γήπεδο των Περιβολιων για τη διεξαγωγή του αγώνα και πολλά μπράβο στο κόσμο που ήρθε στο γήπεδο για να στήριξη τη προσπαθεια των ποδοσφαιριστών αλλά και να βοηθήσει στη ενέργεια της ΕΠΣΧ για την παραχώρηση των εισπράξεων σε κάποια ιδρύματα.
Συγχαρητήρια στον Άρη βούκολιων για τη κατάκτηση του κυπέλλου.
Πολλά συγχαρητήρια για την απίστευτη προσπάθεια και εμφάνιση των παικτών μας και των φίλων που ήρθαν και μας συμπαραστάθηκαν.
Ολα ηταν πολύ όμορφα και το παιχνιδι που παρακολουθήσαμε έδειξε την άνοδο που βρίσκεται το τοπικό μας ποδόσφαιρο.
Σίγουρα λάθη έγιναν τα οποία ειναι ανθρώπινα… βέβαια σε ολα τα πράγματα υπαρχει ένα όριο το οποίο όταν το υπερβαίνεις συχνά και κατά σύμπτωση μονομερώς τότε ενδέχεται να πρέπει να προσέχεις και να ελαχιστοποιείς και το ανθρώπινο λάθος.
Νομίζουμε οτι χρειάζεται περισσότερη σπουδή και σεβασμός απο όλους και προς όλους.
Ο πάνσοφος λαός μας λέει οτι σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να ειναι σύμπτωση…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook