Ο… περιβόητος Άλαν Πουλίδο έκανε το ιδανικότερο ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Super League, στον αγώνα του Λεβαδειακού με τον Πλατανιά, στο γήπεδο των Περιβολίων.

Ο Μεξικανός επιθετικός που επί μήνες απασχόλησε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και έγινε η… έκπληξη με τη μεταγραφή του στον Λεβαδειακό, πήρε ειδική άδεια από τη FIFA μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την ομάδα του στο Μεξικό, την Τίγκρες, που επιμένει ότι δεσμεύεται ακόμα μαζί της με συμβόλαιο έως το 2016.

Με την παρουσία του και το όμορφο γκολ που πέτυχε ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα και πήρε το βραβείο “ΕΛΕΠΑΠ-MVP”, που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ιδανικό δώρο γενεθλίων (γεννημένος 8 Μαρτίου 1991). 

Για την… αφεντιά του μέχρι και γυναίκα δημοσιογράφος ήρθε από το Μεξικό για να καλύψει τις πρώτες του στιγμές στην Ελλάδα και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μετά τη βράβευσή του ανέφερε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς, είναι μία πάρα πολύ σημαντική νίκη και προφανώς με κάνει ακόμα πιο χαρούμενο το γεγονός ότι συνέβαλα κι εγώ από την πλευρά μου»

Για το πρώτο του γκολ και αν βλέπει τον Λεβαδειακό σαν… σκαλοπάτι για τον Ολυμπιακό: «Πρωταρχικός σκοπός είναι να βοηθήσω τον Λεβαδειακό, που βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, να γλιτώσει τον υποβιβασμό και μετά υπάρχει χρόνος για να δούμε τι θα κάνουμε»

Για το πώς νιώθει που μετά από τόσους μήνες παίζει και πάλι ποδόσφαιρο: «Είμαι πολύ χαρούμενος και τι καλύτερη αρχή από έναν αγώνα που παίρνει η ομάδα μου μία νίκη κι εγώ πετυχαίνω γκολ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook