Προσπάθειες ώστε ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων,  σήμερα Παρασκευή 17/6/2001, καταβάλλει το υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με ανακοίνωσή του.

Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011, αναφέρεται στη ίδια ανακοίνωση.

Για τα ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α), λόγω του ότι οι εξετάσεις αυτών πραγματοποιήθηκαν μεταγενέστερα των Γενικών Λυκείων, η ολοκλήρωση της βαθμολογίας αυτών αναμένεται λίγες μέρες αργότερα και θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.

Όπως ήδη ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, η οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων μπορεί να γίνει από σήμερα ως και 28-6-2011, αφού οι υποψήφιοι προμηθευτούν από τα Λύκεια τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Σε κάθε περίπτωση, όπως τονίζεται, υποψήφιοι με το 10% ή όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να οριστικοποιήσουν την υποβολή των μηχανογραφικών τους ανεξαρτήτως βαθμολογιών, έχουν την δυνατότητα αυτή.

 

PROTO THEMA